Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Domácí neporazitelnost třetiligových fotbalistek z Mokrého trvá

čtvrtek, 19. října 2017, 10:50ČlánkyŽeny
 

Na hřišti v Mokrém byla vidět odvaha, nasazení a bojovnost. To opět zdobilo fotbalistky Mokrého v těžkém domácím zápase proti silnému soupeři DFK Mnichovo Hradiště. Ve vyrovnaném zápase nakonec rozhodla větší vůle po vítězství.

 

Ohlasy, fakta a nejlepší hráči v 10. kole KP

středa, 18. října 2017, 19:18ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

V 10. kole KP přestřílel Jindřichův Hradec doma Čimelice 3:2. Vítěznou šňůru doma prodloužily Katovice, Táborsku B naložily 5:0. Domácím mužstvům se vesměs dařilo, tři body si ze soupeřových hřišť přivezly pouze Želeč a Hluboká.

 

VIDEO/Sumář divize: Venkovní zisky Č. Krumlova a Roudného, naprázdno vyšla jen Soběslav

středa, 18. října 2017, 18:30Články4. liga
 

Jen Soběslav nedokázala v jubilejním desátém divizním vystoupení bodovat. V Rakovníku k tomu neměla daleko, ale draze platila za chyby. Č. Krumlov si zopakoval jarní vítězství v Klatovech a Persánovou střelou od tyče získal důležité body. Roudné...

 

Kanonýři v kraji: Nejčastěji stříleli do černého Požárek s Práškem

středa, 18. října 2017, 13:58ČlánkyKrajský přebor - 5. ligaI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Fotbalový podzim se blíží do finiše. Jihočeský fotbal zajímalo, jak jsou na tom nejlepší kanonýři. Citelně schází týmům z divize, kde je nejlepším střelcem z jihu krumlovský Jakub Wagner se čtyřmi góly. V kraji se deset hráčů prostřílelo na...

 

Aleš Nešický: Dlouhé křižné přihrávky jsem zdědil po tátovi

středa, 18. října 2017, 12:58ČlánkyRozhovory2. liga
 

Vítězný gól FC MAS Táborsko proti Třinci (1:0) vstřelil o minulém víkendu sice Matej Mrsić, ale na třech bodech jihočeského týmu měl velkou zásluhu pětadvacetiletý záložník Aleš Nešický. Patřil k nejlepším hráčům a na gólu měl asistenci.

 

VIDEO: Nicolas Penner po prvních měsících v Juve: Cítím se tu super

středa, 18. října 2017, 10:01ČlánkyMládež
 

Budějovický rodák a mládežnický reprezentant si to v létě namířil z dorostu Sparty Praha do líhně slavného Juventusu Turín. V rozhovoru pro spřátelený týdeník Gól bilancoval své první krůčky v Itálii. Na jeho adresu se vyjádřil i Pavel Nedvěd.

 

Novou Ves nabudil gól do šatny. K. Újezd zlomil Procházkův trestňák

úterý, 17. října 2017, 22:20ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

V sobotním dopoledni zavítal do Nové Vsi celek z Kamenného Újezdu, který podle domácího trenéra ve svém kádru disponuje jak zkušenými hráči, tak šikovnými mladíky. Podle toho se dalo očekávat vyrovnané utkání.

 
Reklama