Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Kam za fotbalem: MOL Cup u Vajgaru, závěrečné přípravy na sezonu

pátek, 3. srpna 2018, 13:40Články
 

Příští víkend odstartuje nová sezona třetí ligy, divize a krajského přeboru. Jihočeské kluby, jak nám nahlásily, si v drtivě většině naplánovaly generálky na tento víkend. Čtvrt století bude mít za sebou memoriál Josefa Macha (1920 – 1988), který...

 

Zdeněk Procházka převzal táborskou devatenáctku

pátek, 3. srpna 2018, 11:32ČlánkyMládež
 

Trenér Zdeněk Procházka (57 let), bývalý útočník Dynama ČB a pražské Sparty, kde dal památný gól Realu Madrid, po odchodu z Třeboně dlouho bez fotbalu nezůstal. Na začátku prázdnin převzal táborský dorost.

 

SOUTĚŽ: Přidá Dynamo třetí vítězství? Přijede neporažená Vlašim

pátek, 3. srpna 2018, 06:132. liga
 

Výborný vstup do nové sezony FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY mají za sebou fotbalisté SK Dynamo České Budějovice. Po dvou výhrách obsadili čelo tabulky a chtějí ho udržet i po zápase s Vlašimí. Nedělní zápas startuje v 17 hodin a půjde na něj 10 čtenářů...

 

Béčko Táborska prohrálo v generálce s Rudolfovem

čtvrtek, 2. srpna 2018, 22:32Články4. ligaKrajský přebor - 5. liga
 

Poslední přípravný zápas sehráli ve čtvrtek odpoledne fotbalisté rezervy FC MAS Táborsko s přeborovým SK Rudolfov. Na hřišti v Mladé Vožici padlo jen minimum gólů. Divizní staronováček Pouzarovým gólem prohrál 0:1.

 

Kaplice převálcovala Planou. Poražené rozhodil čtvrtý gól

čtvrtek, 2. srpna 2018, 20:11ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

První srpnový den poměřili své síly v rámci letního přípravného období fotbalisté kaplického Spartaku a osmdesát let slavící českobudějovické Plané.

 

Devatenáctku Dynama od nové sezony povede Karel Havlíček

čtvrtek, 2. srpna 2018, 14:07ČlánkyMládež
 

Se startem akademie přišlo na jih Čech i několik nových trenérů. Jedním z nich je známý kouč Karel Havlíček, který poslední roky strávil na východě Čech. Od nové sezony připravuje mladíky Dynama na celostátní ligu staršího dorostu, tedy soutěž,...

 

Středeční přípravu v Jankově lépe zvládla Hluboká

čtvrtek, 2. srpna 2018, 11:20ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Dvanáct dní před startem nového soutěžního ročníku se fotbalisté Jankova poprvé představili v přípravném utkání svým fanouškům na domácím hřišti. V tropickém počasí přivítali Ciprovu Hlubokou, ale na zápas příliš rádi vzpomínat nebudou. Nepříliš...

 

Soběslav přešla bez potíží přes Vodňany a těší se na Písek

středa, 1. srpna 2018, 22:37ČlánkyRozhovory4. ligaI. A třída - 6. liga
 

Divizní Soběslav ve středečním předkole MOL Cupu splnila roli favorita. Ve Vodňanech, na hřišti účastníka I. A třídy a vítěze krajského poháru 2017/18, vyhrála za úmorného vedra 5:0 a příště (15. srpna) přivítá v derby třetiligový Písek.

 

Středeční příprava: Hluboká uspěla v Jankově, Č. Krumlov porazil Třeboň

středa, 1. srpna 2018, 21:47Články
 

Ani nejteplejší den v roce nezabránil oddílům z kraje ve finiši přípravy sehrát další přátelská utkání. Dvakrát dokonce došlo na souboje účastníků krajského přeboru.

 
Reklama