Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Reprezentace žen do 17 let se připravovala v Třeboni

středa, 7. února 2018, 10:15ČlánkyŽeny
 

Reprezentaci žen do 17 let na prvním letošním soustředění v Třeboni ve dnech 30. ledna až 4. února sehrála dva přípravné zápasy s RFA Jihočeského kraje U15 a SK Dynamo Č. Budějovice U14.

 

Týnská Sokolovna se bavila ve fotbalovém stylu na 1. Plese OlymPIJÁKŮ

středa, 7. února 2018, 08:38ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Týnští fotbalisté už popáté v řadě vyplnili zimní čekání na start jarní části sezóny klubovým plesem. Tentokrát se v sále Sokolovny tančilo pod hlavičkou 1. Plesu OlymPIJÁKŮ. „Jak název napovídá, ústředním tématem plesu byl náš fotbalový klub...

 

Po dobře odehraném poločase přišla studená sprcha

úterý, 6. února 2018, 12:16ČlánkyMládež
 

Písecká osmnáctka nastoupila k utkání s Albrechticemi kvůli marodce ve značně kombinované sestavě i s hráči, kteří měli již za sebou úspěšné utkání s divizním Jankovem.

 

Vítězství s Ústím jsme si zasloužili, ohlíží se za přípravou Roman Nádvorník

pondělí, 5. února 2018, 21:27Články2. liga
 

V sobotním přípravném duelu zamířili fotbalisté Táborska na umělý trávník FK Ústí nad Labem. Trenér Roman Nádvorník mohl být spokojený s předvedeným výkonem a vítězství 2:1, jen produktivita není podle jeho slov ideální. V sestavě zkoušel jednoho...

 

Osečtí na závěr soustředění v Sušici vyběhli na Svatobor

pondělí, 5. února 2018, 20:38ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Přeborový TJ Osek vstoupil do zimní přípravy v polovině ledna. První únorové dny (1.- 4. 2. 2018) strávil na zimním soustředění v Sušici, kde sehrál v sobotu první přípravné utkání.

 

Č. Krumlov vstoupil do turnaje vítězně, s Hlubokou zabral po přestávce

pondělí, 5. února 2018, 19:34Články4. ligaKrajský přebor - 5. liga
 

Při startu Hlubocké zimní ligy na sebe narazili dva adepti na prvenství. Domácí Hluboká neudržela těsný náskok z první půle a po přestávce převzali otěže zápasu Krumlovští. Proti svým bývalým spoluhráčům se vytáhl exhlubocký forvard Tomáš Tauber,...

 

Nerozhodná příprava Bavorovic s Nemanicemi

pondělí, 5. února 2018, 17:39ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

V sobotním dopoledni před zápasy Hlubocké zimní ligy se střetli odvěcí rivalové. Přestože šlo o přípravu a zkoušení nových posil, oba celky měly pouze dva hráče na střídání.

 

Stanislav Rožboud: Pět úspěšných trenérských let v Kanadě a návrat domů

pondělí, 5. února 2018, 17:03ČlánkyRozhovory
 

Velký talent, který v mládežnické reprezentaci šéfoval jako kapitán Petru Čechovi či Davidu Lafatovi. Stanislav Rožboud (36 let) se po konci aktivní kariéry vydal na trenérskou dráhu a využil šance působit v kanadském hlavním městě Ottawa v...

 

Běhavá příprava vyzněla pro písecké fotbalisty

neděle, 4. února 2018, 20:20Články3. ligaAktuálně
 

V další přípravě na jaro se na umělé trávě u Otavy, netradičně v neděli odpoledne, utkal domácí A-tým se starším dorostem Příbrami.

 
Reklama