Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Na dva bleskové údery Bernartic svinenský nováček neodpověděl

pondělí, 21. srpna 2017, 13:22ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

V úvodním kole nového ročníku krajských prvních tříd hostovali Bernartičtí u mužstva, které pro ně bylo velkou neznámou. Tým z Trhových Svinů postoupil výše z B třídy z druhého místa s vítěznými Bavorovicemi. Nečekal je nijak lehký soupeř.

 

Sportovní gesto Petra Janury, sudímu přiznal inkasovanou branku. Kaplice prohrála s Ledenicemi

pondělí, 21. srpna 2017, 12:06ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Posledním zápasem druhého kola, prvního hraného, v A skupině I. B třídy bylo nedělní střetnutí mezi Kaplicí a Ledenicemi.

 

I. třídy: Kovářov vyhrál derby okresních nováčků, dokonalý obrat Lišova v oslabení

neděle, 20. srpna 2017, 22:05ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Do dalšího ročníku oblastních tříd se zapojilo 84 mužstev. Hned při startu soutěží došlo k několika zajímavým výsledkům. Nejvyšší výhru si připsaly Mirovice nad Řepčí (7:0), nejvyšší domácí porážku utržila Dříteň od Sousedovic (1:6), navíc si...

 

Soběslav po zlepšeném výkonu získala první bod v divizi

neděle, 20. srpna 2017, 19:40Články4. ligaAktuálně
 

Soběslav má první divizní zisk. Po nebojácném výkonu, díky zlepšené obraně a brance Tomáše Mazoucha ho ubojovala na hřišti Sedlčan po remíze 1:1. Následný dlouhý penaltový rozstřel Jihočeši nezvládli, bonusový bod tak zůstal domácím.

 

Dynamo přejelo Hradec Králové a vede ligu!

neděle, 20. srpna 2017, 19:18Články2. ligaAktuálně
 

Kdo přišel, nelitoval. Dynamo odehrálo šlágr kola proti Hradce Králové ve velkém stylu, když bylo od úvodních minut jasně lepším týmem a dokázalo soupeři nasázet čtyři branky. Navrch spálilo dalších několik šancí a předvádělo opravdu atraktivní...

 

Ledenice zahajují sezonu v Kaplici. Cíl je hrát do 3. místa

neděle, 20. srpna 2017, 14:19ČlánkyRozhovoryI. B třída - 7. liga
 

Fotbalisté Slavoje Ledenice mají před sebou první zápas, kdy dnes od 17 hodin vyběhnou na hřiště Kaplice. V předsezonním rozhovoru bilancuje nad týmem trenér Pavel Vajgel, který postrádá posily.

 

KP: Milevsko zabodovalo na Soukeníku. Rozhodlo na konci první půle

neděle, 20. srpna 2017, 12:38ČlánkyKrajský přebor - 5. ligaAktuálně
 

V jediném nedělním střetnutí krajského přeboru, které uzavřelo 2. kolo, změřily síly domácí béčko Táborska a milevský FC ZVVZ. Góly padaly jen v prvním poločase, jehož závěr vyšel dokonale vzduchotechnikům, kteří mají na začátku sezony...

 
Reklama