Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Mladší dorost Dynama zahájil záchranářské práce výhrou 4:0 na půdě první Plzně!

středa, 29. března 2017, 20:30ČlánkyMládež
 

Po dvouměsíční zimní přípravě a několika kvalitních přátelských zápasech zajížděli dorostenci Dynama pod vedením nového kouče Jaromíra Plocka k prvnímu mistrovskému utkání České ligy dorostu U17 (sk. A) do Plzně k souboji s první Viktorií.

 

Dražice nezaváhaly v Milevsku. Náskok na čele zvýšily na tucet bodů

středa, 29. března 2017, 18:55ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Za slunečného nedělního počasí zahájili druhou část soutěže fotbalisté lídra TJ Dražice. Navázat na úspěšný podzim chtěli v utkání s Milevskem, jehož béčko okupuje samotný spodek tabulky.

 

Ohlasy, fakta a nejlepší hráči v 18. kole KP

středa, 29. března 2017, 18:47ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Soběslav si v 18. kole krajského přeboru pojistila vedení v tabulce vítězstvím 3:1 v Plané a donutila vedení sestupem ohroženého soka odvolat kouče Romana Kačura, kterého okamžitě nahradil Radim Hešík. Všechny body ze hřiště soupeře si odvezla...

 

Oslabený Protivín utržil v Kaplici jedenáct gólů!

středa, 29. března 2017, 17:47ČlánkyŽeny
 

V dalším kole divize žen zavítal do Kaplice Protivín. Domácí lodivod Křiva se musel obejít bez dlouhodobě zraněné Veroniky Jedličkové a ze standardní základní sestavy chyběla i nemocná Bartoníčková. Přesto měl kaplický trenér k dispozici alespoň...

 

Fotbalistky Borovan byly krátké na soupeřky z Plzně

středa, 29. března 2017, 10:10ČlánkyŽeny
 

Ve svém prvním jarním domácím zápase přivítaly borovanské ženy na svém hřišti ženy z VS Plzeň. Domácí děvčata se v tomto utkání musela obejít bez zraněné gólmanky Tomšů. Do branky tak musela náhradnice Zdeňka Kunová.

 

V kraji poslední Planou nad Lužnicí má dovést za záchranou nový kouč Radim Hešík

úterý, 28. března 2017, 19:27ČlánkyRozhovoryKrajský přebor - 5. liga
 

Sotva se odehrála první tři jarní kola nejvyšší krajské soutěže, už tu máme první trenérskou výměnu. Na střídačce šestnácté Plané už neuvidíme Romana Kačura, jehož vystřídal Radim Hešík. „Moc se na to těším. Motivace je maximální,“ řekl...

 

Táborské dorosty uspěly s Admirou Praha. Devatenáctka neudržela vedení v Benešově

úterý, 28. března 2017, 18:51ČlánkyMládež
 

V 22. kole ČDL U19 cestoval Táborsko do Benešova. Dorosty U17 a U16 hostily na umělce na Soukeníku pražskou Admiru. Mladší dorostenci kouče Pavla Regáska nastříleli po přestávce v rozmezí šesti minut tři góly.

 
Reklama