Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

V generálce na ligu přivítá Písek Sedlčany

pátek, 2. března 2018, 07:29Články3. liga
 

K poslednímu přípravnému utkání před startem jarní části České fotbalové ligy 2017/2018 přijede k Otavě celek Tatranu Sedlčany, který hraje Fortuna Divizi A, kde mu aktuálně patří 7. místo.

 

SK Dynamo vstupuje do druholigového jara s jasnými ambicemi. Domácí premiéra se však odkládá

čtvrtek, 1. března 2018, 18:02Články2. liga
 

A-mužstvo českobudějovického Dynama, po podzimu čtvrté ve Fortuna národní lize, hlásí plnou připravenost na jarní část sezony, v níž hodlá do posledního kola bojovat s momentálně vedoucí Opavou, druhým Třincem či třetí Příbramí o postup do...

 

Vítězem Regent Cupu se stala Kardašova Řečice. Na finále nedošlo

čtvrtek, 1. března 2018, 11:23ČlánkyTurnaje
 

Jubilující ročník zimního turnaje ve Staré Hlíně se musel obejít bez nejatraktivnějšího zápasu. Středeční finále se nehrálo kvůli nemocem v týmu Želče B, vítězem byla vyhlášena K. Řečice.

 

Sálovka má před závěrečnými boji o medaile

čtvrtek, 1. března 2018, 10:33ČlánkyTurnaje
 

Okresní sálovka na Českobudějovicku odehraje nadcházející sobotu poslední turnaj letošního ročníku. Ve finále jednotlivých lig se utkají mužstva Rudolfova a Komi (Extraliga), Komi B a Netáhla (1.OL) a Tex-Color B s Demolicí.

 

Cíl Táborska pro jarní část sezóny je jasný: postavit tribunu a zachránit se!

středa, 28. února 2018, 21:28Články2. liga
 

V úterý proběhla v sídle klubu FC MAS Táborsko v Kvapilově ulici tisková konference za účasti statutárního ředitele klubu Ing. Tomáše Samce, trenéra A-týmu Romana Nádvorníka a kapitána A-týmu Jakuba Navrátila. Za účasti novinářů a fanoušků...

 

Mráz jsme si užili, směje se autor šesti branek Jakub Říský

středa, 28. února 2018, 09:35ČlánkyRozhovoryKrajský přebor - 5. liga
 

Osečtí fotbalisté pálí v zimních přípravných zápasech ostošest. O jejich mimořádné produktivitě se v neděli odpoledne přesvědčili i Vimperští, kteří utržili na strakonické umělce potupných deset gólů. Šest nastřílel sám útočník Jakub Říský (27...

 

Klatovy předčily útok Katovic. Výměna Požárka za Rybáka zpečetěna

úterý, 27. února 2018, 16:37ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Katovice, nejlepší celek strakonického okresu, se utkal na umělce ve Strakonicích s divizními Klatovy, které se bude snažit vyvést ze sestupových vod nový trenér Michal Čadek z Blatné.

 
Reklama