Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Přípravy na jaro finišují. Osek prodloužil vítěznou sérii

neděle, 4. března 2018, 16:59Články
 

AKTUALIZOVÁNO - Zimní příprava fotbalových klubů je u konce. Posledními testy prošly celky třetí ligy a divize. Nadcházející víkend se vrhnou do generálek účastníci jihočeského krajského přeboru. Fotbalové jaro klepe na dveře.

 

Zdařilá generálka Čížové, trenéra Jindru potěšil předvedený výkon

sobota, 3. března 2018, 23:43Články3. ligaAktuálně
 

Za týden startuje jarní část ČFL a poslední zkoušku před prvním ostrým startem skládali v sobotu odpoledne fotbalisté Čížové s Královým Dvorem. Jihočeský nováček třetí ligy navázal na předchozí výkon s Domažlicemi a zvítězil 2:1.

 

HZL: Kamenný Újezd čeká na odpověď Netolic. Dohrávka pro Č. Krumlov

sobota, 3. března 2018, 21:43ČlánkyTurnajeAktuálně
 

Sokol K. Újezd si podle očekávání poradil s dorostenci SKP. Po vysokém vítězství bude s napětím sledovat nedělní duel Netolic s N. Vsí, který rozhodne o druhém finalistovi Hlubocké zimní ligy. Č. Krumlov v generálce na divizi porazil v...

 

Roudné nestačilo na Benešov, Soběslav přidala ve druhé půli

sobota, 3. března 2018, 20:22Články4. ligaAktuálně
 

Poslední herní testy před vypuknutím divizního jara absolvovaly Roudné a Soběslav. Malšané podlehli třetiligovému Benešovu na umělce U Konopiště, kde neustáli počáteční tlak domácích. Spartakovci dokázali vyzrát na olešnickou obranu až po...

 

Druholigoví fotbalisté FC MAS Táborsko nezaháleli

sobota, 3. března 2018, 19:00Články2. ligaAktuálně
 

Odložení úvodního kola Fotbalové národní ligy využili táborští fotbalisté k sehrání sobotního modelového utkání v rámci tréninku červení versus modří na umělce v areálu na Soukeníku.

 

Sedlčanům nastříleli Písečtí devítku, ale dostali také varování

sobota, 3. března 2018, 18:54Články3. ligaAktuálně
 

V generálce na start jarní části České fotbalové ligy se písečtí fotbalisté na domácí umělé trávě střetli s divizním celkem Sedlčan. Utkání mělo jasného favorita, ale hosté u Otavy bojovali.

 

Změny v Hlubocké lize, generálky na ČFL a divizi

pátek, 2. března 2018, 18:09Články
 

Hlubocká zimní liga uzavře závěrečným kolem základní část. Ve skupině B se čeká na druhého finalistu, který bude soupeřem Lomu. První březnový víkend se ponese ve znamení generálek mužstev třetích lig a divizí. Potěšující předpověď počasí...

 
Reklama