Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Jízdní řád zimní přípravy jihočeských klubů

středa, 11. ledna 2023, 20:08Články4. ligaKrajský přebor - 5. ligaZimní příprava 2023
 

Chcete mít dokonalý přehled, jak se přední jihočeská mužstva budou připravovat v zimě a kolik sehrají zápasů? Přinášíme vám plán přípravy jednotlivých celků na letošní zimu od třetí ligy po krajský přebor.

 

Třetiligový FC Písek naskočil do zimního drilu. Plánuje zapracovat na obranné fázi

pondělí, 9. ledna 2023, 20:13Články3. liga
 

Písek - V pondělním podvečeru se hráči FC Písek sešli k zahájení zimní přípravy, která potrvá necelé dva měsíce a proběhne tradičně v domácích podmínkách. Z podzimního kádru skončila pětice hráčů, naopak kvarteto se vrátilo do mateřského klubu.

 

Táborsko zahájilo přípravu, trenér myslí na vyšší příčky tabulky

pondělí, 9. ledna 2023, 17:35Články2. liga
 

Tábor – Skoro třicet hráčů se v pondělí 9. ledna 2023 hlásilo trenérovi Romanu Nádvorníkovi na startu zimní přípravy druholigového A týmu FC Silon Táborsko.

 

Brankář Adam Zadražil: Hostování v Plzni je pro mě obrovský posun

pondělí, 9. ledna 2023, 17:20Články2. liga
 

Táborsko – Gólman FC Silon Táborsko Adam Zadražil (22 let) bude minimálně na jaře oblékat dres Viktorie Plzeň, kde bude hostovat. Smlouva počítá s opcí, pokud se Adam na západě Čech uplatní.

 

Na zimní světové univerziádě jsou i studenti VŠTE

pondělí, 9. ledna 2023, 17:08ČlánkyUniverzitní liga
 

České Budějovice – Na Zimní světové univerzitní hry, které se v americkém Lake Placid konají od 12. do 22. ledna, budou Českou republiku v hokejovém týmu reprezentovat i Lukáš Prášek a Denis Vacek z českobudějovické VŠTE.

 

Na čele 1. okresní ligy se nic podstatného nezměnilo

pondělí, 9. ledna 2023, 14:35Články
 

České Budějovice – Celky Devianti a Suchá Voda nepřipustily v úvodu nového roku žádné překvapení a nadále okupují první dvě místa tabulky, na třetí místo se dostal Adamov, který využil bodové ztráty Zmijozelu s prvním týmem tabulky. Tým z...

 

Prachatice už mají nového trenéra. Hluboká finišuje v jednáních

sobota, 7. ledna 2023, 10:54ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Prachatice/Hluboká nad Vltavou – Po podzimu poslední celek krajského přeboru už získal náhradu na trenérskou lavičku. Do jarních bojů povede Prachatice Pavel Bajčík, který v minulosti v Tatranu hrál a trénoval. Jméno nového kormidelníka...

 

Táborsko získalo zkušeného Kateřiňáka, Babacar podepsal Slavii

pátek, 6. ledna 2023, 22:14Články2. liga
 

Tábor – Přání trenéra FC Silon Táborsko Romana Nádvorníka mít v týmu více kreativních hráčů směrem do ofenzivy se plní. K Jordánu přestoupil z FC Hradec Králové odchovanec východočeské kopané (Kopidlno, RMSK Cidlina - nyní Nový Bydžov), 27letý...

 

Strakoničtí se po roce vrací na zrekonstruovanou Křemelku

pátek, 6. ledna 2023, 10:47ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Strakonice - Těsně před vánočními svátky dostali strakoničtí fotbalisté dárek a nemohou se dočkat, až poprvé vyběhnou na nový pažit. Rekonstrukce stadionu Na Křemelce ve Strakonicích je totiž u konce. Fotbalisté budou mít k dispozici zcela nové...

 
Reklama