Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Tipovačka: Běžně netipuji, ale svému Protivínu věřím, říká Václav Křišťál

pátek, 1. září 2017, 10:05ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

„Mám pořád v hlavě výrok pana Pospíchala, že fotbal nemá logiku, proto jsem přesvědčený, že tipovat je zbytečné. Fotbal je krásný proto, že nemůžete předem říci, jak to dopadne,“ říká předseda Protivína Václav Křišťál, který svou funkci zastává s...

 

Ideální jedenáctka KP: Druhý hattrick a další Novákovy góly

pátek, 1. září 2017, 09:42ČlánkyKrajský přebor - 5. ligaSe Samsonem na fotbal
 

V ideální sestavě 3. kola krajského přeboru se podruhé a jako první ze všech hráčů objevuje kapitán béčka Táborska Marek Novák. Druhý hattrick sezony obstaral olešnický Martin Šíma v Třeboni, jehož jsme za jeho výkon zvolili Mužem 2. kola.

 

Zbyněk Musiol: Díkybohu, že neproměněné šance nemrzely

čtvrtek, 31. srpna 2017, 20:53ČlánkyRozhovory2. liga
 

Na čtyřech gólech se momentálně nachází nejlepší střelec FC MAS Táborsko Zbyněk Musiol. Poslední gól dal v pondělí před kamerami ČT Sport do sítě Frýdku-Místku z penalty. Kanonýr připouští, že týmu na prvním sezonním vítězství hodně záleželo....

 

E.ON Czech Teamy hrály na rumunském Kinder Cupu. Uhrály šesté a desáté místo

čtvrtek, 31. srpna 2017, 14:04ČlánkyMládež
 

Dva výběry z E.ON Fotbalové školy reprezentovaly Českou republiku v srpnu v rumunském Targu Mureš na turnaji Kinder Cup. Hráli hráči ročníků 2009 a 2010.

 

FK Olympie pořádá tradiční turnaje mládeže, bude se hrát na hřišti i v hale

čtvrtek, 31. srpna 2017, 13:56ČlánkyMládež
 

Týnský fotbalový klub Olympie i v letošní sezóně plánuje zorganizovat tradiční turnaje mládeže.

 

Sumář divize: Derby ovládla Soběslav, Roudné zůstává na chvostu

čtvrtek, 31. srpna 2017, 12:03Články4. liga
 

V prvním letošním regionálním derby připravila Soběslav první bodovou ztrátu Č. Krumlovu a v oboustranně pohledném střetnutí slavila před tři sta diváky premiérové vítězství v celostátní soutěži. Jankov si uvědomuje, že v cestě za záchranou nesmí...

 

V Králově Dvoře to vyšlo. Písek má první výhru

středa, 30. srpna 2017, 20:38Články3. ligaAktuálně
 

Do Králova Dvora odjížděli fotbalisté Písku s nelichotivou bilancí, když z dosavadních třech mistrovských zápasů vytěžili jediný bod. Ve Středočeském kraji však v důležitém okamžiku zabrali a vybojovali první ligovou výhru sezony.

 

Čížové se venku nedaří, potřetí prohrála v Domažlicích

středa, 30. srpna 2017, 20:36Články3. ligaAktuálně
 

Uprostřed týdne se Čížová vydala v předehrávce 16. kola ČFL na Chodsko, kde ji čekal tradiční účastník třetí nejvyšší soutěže, Jiskra Domažlice. Pro jihočeského nováčka to byl venku již třetí ze čtyř odehraných zápasů.

 
Reklama