Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Nová Ves porazila Frymburk a usadila se na špici B třídy

středa, 13. září 2017, 13:06ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

V sobotu dopoledne se Nová Ves utkala ve čtvrtém podzimním kole s dalším ambiciózním celkem od Lipenské přehrady FC Šumava Frymburk. Domácí byli před utkáním favority, body na vlastním hřišti nerozdávají často, ale hosté jim dlouho vzdorovali.

 

Kanonáda Blatné. Ve Velešíně vyhrála 8:4!

středa, 13. září 2017, 12:00ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Dvanáct gólů lovili brankáři ze svých sítí v utkání I. A třídy mezi Velešínem a Blatnou. Prostupnější byla domácí obrana, která za necelou hodinu inkasovala osmkrát.

 

Výsledky mládeže FC Písek

středa, 13. září 2017, 10:37ČlánkyMládež
 

Mládežnické celky píseckého fotbalového klubu pokračují v nastoleném trendu a sbírají body po hrstech. Víkendový zápas nevyšel tentokrát pouze záloze U 19, která podlehla Hořovicku. Z tohoto utkání je i přiložená fotogalerie.

 

Pojistku domácí nepřidali, v derby si odvezla body Mladá Vožice

středa, 13. září 2017, 10:18ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Mužstvo Ratibořských Hor sehrálo s Mladou Vožicí smolný zápas. V první polovině úvodního poločasu si vypracovalo čtyři vyložené šance, proměnilo ale pouze jedinou hned v 9. minutě a soupeř ho za neproměňování vyložených šancí v dalším průběhu...

 

Úterní trénink Čížové proběhl pod novým koučem Alešem Jindrou

úterý, 12. září 2017, 21:04Články3. ligaAktuálně
 

Poslední tým České fotbalové ligy sáhl po neuspokojivých výsledcích a výkonech k trenérské výměně. U třetiligového nováčka skončili Radim Kokeš a Zdeněk Staroba, novým kormidelníkem je Aleš Jindra, který ještě v sobotu seděl na střídačce divizní...

 

Otec a syn v jednom týmu! Oslabené Čimelice si poradily s Dačicemi

úterý, 12. září 2017, 20:36ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Domácí SIKO přivítalo na svém hřišti soupeře z Dačic. Čimeličtí měli veliký problém se složením sestavy. Dva hráči se ženili (Slavík, Řezáč) a další dva (Listopad, Nekl) jim byli na svatbě. A tak do branky musel nastoupit 55letý Jaromír Zelenka,...

 

První body si přivezly hráčky Kaplice z Blatné

úterý, 12. září 2017, 20:07ČlánkyŽeny
 

V jihočeském derby hostila jednobodová Blatná prozatím bodově nulovou Kaplici. Hráčky Spartaku však měly zatím odehrané jedno jediné utkání. Souboj tradičních soupeřek příliš fotbalové krásy nepobral.

 
Reklama