Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Jankov získal s Březovou zasloužené tři body

úterý, 17. října 2017, 09:25Články4. ligaAktuálně
 

Na historicky první vzájemný souboj mezi Jankovem a Březovou budou lépe vzpomínat Jihočeši. Ti dokázali svému protivníkovi v domácím prostředí nasázet čtyři góly a připsali si do tabulky další důležité tři body. Těch už nasbírali celkem třináct,...

 

Chýnov přišel s Meteorem Tábor o dva body a střelce Práška

úterý, 17. října 2017, 08:44ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

V dalším okresním derby zavítalo mužstvo Meteoru Tábor na hřiště favorita tohoto utkání do sousedního Chýnova a po bojovném a srdnatém výkonu zde vydřeli hosté pro ně velmi cenný bod. Domácí celek se tentokrát nedostal za celý zápas do svého...

 

Výsledky mládežnických celků FC Písek

úterý, 17. října 2017, 06:50ČlánkyMládež
 

Jak si v uplynulém týdnu vedly na hřišti mládežnické týmy FC Písek?

 

Juniorka Dynama nezachytila nástup posílené Mladé Boleslavi

pondělí, 16. října 2017, 20:30ČlánkyMládež
 

Budějovická juniorka se po reprezentační přestávce představila v Mladé Boleslavi, která atakuje špici tabulky a s několika hráči ligového kádru byla pro Dynamo příliš velkým soustem.

 

Velešín vyšel na Lokomotivě podeváté naprázdno

pondělí, 16. října 2017, 19:38ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Poslední Velešín zajížděl k dalšímu střetnutí do Suchého Vrbného, kde mu byla soupeřem Lokomotiva, která měla jen o sedm bodů více.

 

SOUTĚŽ: Dynamo hostí ve šlágru o první místo Opavu. Oba týmy mají 22 bodů

pondělí, 16. října 2017, 17:332. liga
 

To bude zápas! Nebo ne… to bude přímo boj! Fotbalisté SK Dynamo České Budějovice hostí v sobotu v televizním utkání druhé nejvyšší soutěže první SFC Opava. Zápas začíná v 16:15 a díky soutěži s Jihočeským fotbalem půjde na utkání 20 fanoušků zdarma!

 

Lhenice na vítězné vlně sesadily lídra z čela tabulky

pondělí, 16. října 2017, 17:29ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Herní projev omlazeného lhenického týmu se konsoliduje a na jeho výkonnosti je to patrné. V posledních zápasech naskočil na vítěznou vlnu a obírá o body i celky z nejvyšších pater tabulky. V minulém kole doma sebral všechny Čkyni, tentokrát...

 

Dražice v duelu nováčků přetlačily Novou Včelnici, rozhodl důrazný Novotný

pondělí, 16. října 2017, 16:28ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Důležité utkání podzimu sehrály Dražice na vlastním trávníku proti Nové Včelnici, která je, stejně jako domácí, nováček soutěže. V dosavadním průběhu podzimní části získávali hosté body pouze doma, Dražice proto byly mírným favoritem.

 
Reklama