Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Vzdělávání trenérů Akademie pokračuje

středa, 20. února 2019, 18:06ČlánkyMládežAkademie SK Dynamo
 

Loni v září jsme poprvé psali o tehdy nově nastaveném programu interního vzdělávání trenérů v Akademii. Jak vypadá situace zhruba po půl roce, jsme se zeptali šéftrenéra přípravek Rostislava Helštýna.

 

Fotbalisté Jankova dosáhli první výhry v přípravě proti Lhenicím

úterý, 19. února 2019, 19:28ČlánkyKrajský přebor - 5. ligaI. A třída - 6. liga
 

Dlouholetý trenér Jankova Ivo Čech se poprvé postavil proti svému bývalému klubu a navíc hned pět hráčů Lhenic s jankovskou minulostí naskočilo do zdánlivě tuctového přípravného střetnutí, které díky těmto aspektům dělalo zápas pikantní a hodně...

 

Příprava: Přestřelka Roudného s Hradcem, Milevsko se vytáhlo na Soběslav

neděle, 17. února 2019, 23:43Články4. ligaKrajský přebor - 5. liga
 

Příprava na mistrovské jaro pokračovala o víkendu v plném proudu. Milevsko porazilo na domácí umělce Soběslav gólem čerstvého tatínka Jakuba Bardy. Katovice podruhé nastřílely devět gólů, po Junioru Strakonice zvítězily ještě větším rozdílem nad...

 

Bernartice napoprvé porazily Božetice

neděle, 17. února 2019, 22:22ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

První přípravný zápas odehrály Bernartice v neděli na umělce v Milevsku proti Božeticím. Po bezgólové první půli vyhrál Sokol 3:1.

 

Blatná završila soustředění zápasem s Klatovy

neděle, 17. února 2019, 21:38ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Nováček krajského přeboru absolvoval v týdnu nejnáročnější část zimní přípravy. Soustředění v domácích podmínkách zakončila TJ Blatná utkáním s divizními Klatovy na umělce v Sušici.

 

Zlom přinesla neproměněná penalta. Čimelice vs. Cehnice 3:3

neděle, 17. února 2019, 21:02ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

V dalším přípravném utkání Čimelice přivítaly na UMT v Písku fotbalisty Sokola Cehnice, účastníka I. B třídy. Ani dva góly Petra Hovorky, který v proběhu uplynulého podzimu přišel do Čimelic právě z Cehnic, nestačily na očekávané vítězství.

 

Finále Regent Cupu obstarají Větrovy a Nemanice

neděle, 17. února 2019, 16:45ČlánkyTurnaje
 

Třetí kolo 11. ročníku Regent Cupu ve Staré Hlíně poslalo do finále Větrovy, které uhrály potřebný bod s Borkem. S předstihem si místenku do finále vysloužily Nemanice, které v neděli k utkání s posledními Č. Velenicemi pro nemoc v mužstvu...

 

Kaplice hattrickem Lesňáka porazila Protivín

neděle, 17. února 2019, 11:27ČlánkyKrajský přebor - 5. ligaI. B třída - 7. ligaTurnaje
 

Ve druhém zápase v rámci třetího kola Hlubocké zimní ligy poměřili Kapličtí své síly s účastníkem krajského přeboru z Protivína. Hosté byli favority střetnutí a tomu také odpovídal samotný úvod zápasu.

 
Reklama