Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Nová Ves našla přemožitele v Prachaticích

úterý, 9. dubna 2019, 18:03ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Nová Ves podruhé v sezoně vyšla naprázdno. V Prachaticích podlehla nadšeně bojujícímu Tatranu, který potřebuje k záchraně v A třídě každý bod. Ten po většinu času převyšoval hosty ve všech směrech a jeho vítězství bylo naprosto zasloužené.

 

VIDEO: Milevsko padlo po pěti zápasech bez prohry v Jankově

úterý, 9. dubna 2019, 09:32ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Nejlepším možným způsobem zareagoval tým Jankova na týden staré nepovedené utkání v Čimelicích. Velice kvalitním výkonem se revanšoval před domácím publikem a v Precis aréně porazil FC ZVVZ Milevsko 4:2. Zelenobílí byli po celé utkání lepším týmem...

 

První bodový import Bernartic z plánského hřiště

úterý, 9. dubna 2019, 08:54ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

K odehrání 16. kola krajské I. A třídy zajížděly Bernartice k soupeři, se kterým ještě historicky na jeho trávníku neuhrály ani bod. Jely k zápasu s odhodláním, že se jim to snad poprvé povede.

 

Lhenické jarní vítězné tažení budějovická Slavia nezastavila

úterý, 9. dubna 2019, 08:12ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Lheničtí po třech jarních kolech zůstávají spolu s Lažištěm s plným devítibodovým ziskem. Tentokrát doma vítězně přešli přes herně i kombinačně lepší Slavii a oplatili jí podzimní porážku 2:5.

 

Střelecký rekord v kraji obstarali spartakovci. Kaplice vs. H. Planá 16:0!

úterý, 9. dubna 2019, 08:11ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

V duelu prvního týmu tabulky I. B třídy (sk. A) s posledním se dalo očekávat, že zápas bude jednoznačnou záležitostí spartakovců, vždyť i na podzim nadělili Smrčině na jejím hřišti osm gólů. Hosté znovu doslova lepili sestavu. Po více než roce a...

 

Překvapení v B třídě: oslabené Stachy porazily Vacov

pondělí, 8. dubna 2019, 19:39ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

O velké překvapení se o víkendu v B třídě postaraly poslední Stachy. V šumavském derby nejenže porazily druhý Vacov, ale navíc zvládly sedmdesát minut v oslabení. Nečekané body vystřelili Klose s Pešlem.

 

Ženy Borovan si v Hradci zastřílely, vezou výhru 4:0

pondělí, 8. dubna 2019, 18:19ČlánkyŽeny
 

V dalším soutěžním kole divize žen zajížděly ženy borovanského Calofrigu na hřiště Sokolu J. Hradec. Trenéři mohli postavit v podstatě stejnou sestavu jako v minulém vítězném zápase s Protivínem s odhodláním přivézt ze hřiště soupeře všechny body.

 

I. B třída: Sedlec drží střelec Šindelář. Stachy jedou, pocítil to i Vacov

neděle, 7. dubna 2019, 11:33ČlánkyI. B třída - 7. liga
 
Aktualizováno 8. dubna 2019, 15:33

Stachy to myslí se záchranou ve skupině B vážně. Po bezgólové remíze u prvních Sousedovic porazily po heroickém výkonu blízký Vacov (2. místo) a unikly z poslední příčky. A to se 70 minut musely obejít bez vyloučené opory Martina Šípa. Šlágrem...

 
Reklama