Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Stachy po remíze 1:1 ztratily dva body s Dražejovem

úterý, 30. dubna 2019, 09:17ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Domácí byli po podzimu jasně na sestup, ale na jaře začali stíhací jízdu za záchranou. K tomu však nutně potřebují naplno bodovat právě se soupeři, jakým je Dražejov.

 

Třetí Lhenice nadělily domácím Bavorovicím bůra

úterý, 30. dubna 2019, 08:26ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Lheničtí pátým vítězstvím při jedné plichtě pokračovali na jaře bez prohry zápasem, v němž jejich herní převahu vyjadřuje konečný výsledek. Bavorovické převyšovali především v týmovém nasazení, bojovnosti a pohybu a zvítězili 5:0.

 

Umíme to uhrát na 1:0, pochvaloval si Jindřich Staněk po výhře Dynama nad Sokolovem

pondělí, 29. dubna 2019, 22:23ČlánkyRozhovory2. liga
 

Druholigové Dynamo ve 25. kole FNL na domácím trávníku zdolalo tým Sokolova 1:0 a jednou nohou nakročilo mezi českou elitu. Se šňůrou dvanácti vítězství v řadě a luxusním náskokem dvanácti bodů na čele tabulky před druhou Jihlavou stojí černobílí...

 

Táborsku došla trpělivost. Realizační tým byl odvolán, mužstvo povede Musil

pondělí, 29. dubna 2019, 18:17Články2. liga
 

U fotbalistů Táborska předčasně skončil trenér Petr Mikolanda. Vedení táborského klubu ho podle očekávání odvolalo druhý den po porážce v Prostějově 1:2 s další kandidátem sestupu. Novým trenérem byl jmenován zkušený šéftrenér mládeže Karel Musil.

 

Vítězná šňůra pokračuje, tři body proti Sokolovu vystřelil Grajciar

pondělí, 29. dubna 2019, 12:49Články2. liga
 

V 25. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY přivítalo Dynamo na Střeleckém ostrově Sokolov a bodový zisk se nerodil lehce. Černobílí to přesto zvládli a díky brance Petera Grajciara z prvního poločasu získali tři body a připsali si tak už dvanáctou výhru v...

 

Středa 1. května bude v areálu FC Písek vpravdě sváteční. Nabídne žákovský turnaj, ČFL i benefici hvězd

pondělí, 29. dubna 2019, 09:35ČlánkyMládež3. liga
 

Výkopem v půl desáté dopoledne odstartuje 9. ročník Memoriálu Martina Breibische pro věkovou kategorii U10 (žáci narození v roce 2009 a mladší). Zapojí se šestnáct týmů z pěti evropských zemí. Sváteční fotbalový program v píseckém areálu vedle...

 

Z Brozan se dvěma body. V závěru vyrovnával Presl

pondělí, 29. dubna 2019, 09:14Články3. liga
 

Nedělní střetnutí v Brozanech bylo hodně podobné tomu podzimnímu v Písku. Hosté smazali na konci jednogólovou ztrátu a v penaltovém rozstřelu získali plusový bod navíc. Dva body získali tentokrát Písečtí.

 
Reklama