Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Ledenice vstupují do herní části přípravy. Odehrají tři zápasy

pondělí, 29. července 2019, 10:57ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice mají za sebou dva týdny letní přípravy. Hráči v ní absolvovali náročné fyzické tréninky. Do startu nového ročníku I. B třídy se bude tým věnovat herním prvkům.

 

Táborsko hladce zvítězilo nad mladíky Bohemians

neděle, 28. července 2019, 12:47Články3. liga
 

V dalším přípravném duelu v Táboře na stadionu v Kvapilově ulici hostili domácí borci rezervu prvoligových klokanů Bohemians Praha 1905.

 

Kam za fotbalem: Přípravné zápasy a turnaje se rozjíždí naplno

pátek, 26. července 2019, 18:56ČlánkyTurnaje
 

Hned pět letních turnajů nám nahlásili pořadatelé na poslední červencovou sobotu. Kvalitně obsazený turnaj se koná ve Veselí, v Milevsku, kde zavzpomínají na Jaroslava Dědourka, ve Lhenicích uctí památku Vojtěcha Marka a Milana Kvěcha, v Dřítni...

 

Lukáš Winkler se vrací po zranění. A trénuje bez úlev

pátek, 26. července 2019, 16:48ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Na konci dubna musel v utkání 19. kola s Novou Bystřicí nuceně střídat útočník TJ Slavoj Ledenice Lukáš Winkler. Hřiště opustil ve 32. minutě v doprovodu spoluhráčů, protože si poranil při sprintu stehenní sval.

 

Jankov předčil slávisty třemi góly ve druhém poločase

pátek, 26. července 2019, 10:05ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Mezi úterním běhavým, středečním herním a třídenním maratónem na Selských slavnostech v Holašovicích, odehráli fotbalisté Jankova ve čtvrtek v podvečer přípravné utkání s českobudějovickou Slávií. Po celé utkání byli lepším týmem, ale větší...

 

Třeboň v přípravě nezahálí. V sobotu se představí na turnaji ve Veselí

pátek, 26. července 2019, 09:53ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Už třetí týden intenzivně pracují třeboňští fotbalisté na své připravenosti pro blížící se další ročník Ondrášovka krajského přeboru. Posledně čtvrtá Jiskra doposud sehrála dva přátelské zápasy a absolvovala soustředění.

 

Ke spokojenosti máme daleko, bilancuje milevský trenér Miroslav Strnad

čtvrtek, 25. července 2019, 10:20ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Fotbalisté FC ZVVZ Milevsko sice nasbírali v odvetné jarní části krajského přeboru o čtyři body více oproti podzimu, ale na lepší umístění než přesně v polovině přeborového pelotonu to nestačilo. Sezonu v jejich podání provázela magická desítka....

 

Yauwais Cup vyhrála podruhé Rodinná sešlost. Za rok zaútočí na hattrick

čtvrtek, 25. července 2019, 09:57ČlánkyTurnaje
 

Po roční pauze se v Ledenicích uskutečnil turnaj v pěti sportech Yauwais Cup. Šestý ročník hrálo osm čtyřčlenných týmů a obhajoba z roku 2017 se povedla týmu Rodinná sešlost.

 
Reklama