Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Ledenice budou hrát na podzim u soupeřů. Domů se vrátí v listopadu

středa, 7. srpna 2019, 11:31ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice musí podzimní část I. B třídy (sk. D) odehrát mimo svůj stadion. Kvůli rekonstrukci sportovního areálu se před vlastními fanoušky představí až v posledním kole.

 

Ve Frymburku byl zlatým hřebem slavností zápas legend proti ženám

středa, 7. srpna 2019, 11:07ČlánkyI. B třída - 7. ligaTurnaje
 

Jako každý rok pořádal fotbalový oddíl s podporou městyse Frymburk sportovní slavnosti. Na několika sportovištích se začátkem srpna uspořádaly turnaje a zápasy, kterých se zúčastnilo velké množství sportovců ve všech věkových kategoriích.

 

Soběslav se chytila po přestávce, Čimelicím nasázela půltucet gólů!

úterý, 6. srpna 2019, 12:49Články4. ligaKrajský přebor - 5. liga
 

Čimelice sehrály generálku na start nové sezony v KP u divizní Soběslavi. Trenér Grossmann měl na střídačce jen brankáře Krta. Ani domácí Spartak nebyl kompletní. Kouč Hajič nemohl využít maroda Hromady a Podráského.

 

Jankov zakončil přípravu remízou se Lhenicemi

úterý, 6. srpna 2019, 11:18ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Přesně za týden vyrukuje SK Jankov v prvním mistrovském utkání sezony na mistra z Olešníku. Aktuální formu týmu trenéra Petra Kadlece přijeli do Precis arény otestovat fotbalisté Lhenic. Zjištění? Forma Jankova, i díky četným absencím, má do...

 

Volyňský fotbal oslavil 110. narozeniny, na hřišti řádili Sivok s Čížkem

úterý, 6. srpna 2019, 10:43ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Kolem čtyř stovek diváků dorazilo první srpnovou sobotu do Volyně, kde tamní Slavoj slavil výročí 110 let od založení fotbalového klubu.

 

Bernartice pod staronovým trenérem opět vítězně

pondělí, 5. srpna 2019, 23:20ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

K druhému přípravnému přátelskému utkání zajížděly Bernartice ke svému soupeři do Chyšek, který skončil v uplynulém ročníku 1. B třídy na pěkném třetím místě a svou hrou dělal svým příznivcům radost. V prvním poločasu byli lepší hosté, i když na...

 

Dynamo ani na třetí pokus nedospělo doma k vítězství. S Jabloncem se rozešlo výsledkem 1:1

neděle, 4. srpna 2019, 20:30Články1. liga
 

Po těsné porážce s Opavou a remíze se Spartou nedospěli černobílí v domácím prostředí na Střeleckém ostrově ani tentokrát k plnému bodovému zisku. V úvodu platili za hrubou chybu inkasovaným gólem, ale po obrátce vydřeli alespoň bod, který...

 

Generálky a přípravné zápasy komplikoval déšť. Ve Veselí se nedohrálo!

neděle, 4. srpna 2019, 20:19Články3. liga4. ligaKrajský přebor - 5. liga
 

Sobotní počasí fotbalu nepřálo. Po celém kraji hustě pršelo a ve Veselí nad Lužnicí při generálce Milevska se utkání ani nedohrálo. Zrušeno bylo plánované střetnutí táborského béčka v Pelhřimově. Dvouciferný debakl utržila na domácí trávníku Nová...

 

Generálka Táborska přinesla remízu s mladíky Hradce Králové

neděle, 4. srpna 2019, 20:16Články3. liga
 

V neděli dopoledne sehrál A tým FC MAS Táborsko poslední přípravný zápas před vstupem do třetí ligy. Na hřišti v Tisu na Havlíčkobrodsku remizoval s Hradcem Králové B 2:2, když pokaždé dotahoval náskok soupeře.

 
Reklama