Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Kaplice zdolala v generálce slávisty

pondělí, 12. srpna 2019, 23:17ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

V posledním přípravném střetnutí před novou sezónou se Kapličtí představili poprvé doma. Po třech porážkách s týmy z krajského přeboru poměřili své síly s účastníkem I. A třídy, který bude hrát druhou skupinu než spartakovci.

 

Fotbalisté z Dívčic zavzpomínali na duchovního otce svého klubu

pondělí, 12. srpna 2019, 22:58ČlánkyOkresyTurnaje
 

Fotbalisté z Dívčic na Českobudějovicku vzpomínali v sobotu 10. srpna na Václava Kuráže, jednoho ze zakladatelů místního klubu a muže, který venkovskému fotbalu zasvětil celý svůj život. Patnáctého ročníku memoriálu, nesoucího jeho jméno, se na...

 

Slavoj Ledenice v generálce tvrdě narazil a ve Svinech vysoko prohrál

pondělí, 12. srpna 2019, 20:39ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Poslední přípravný zápas před startem nové sezony (I. B třída) fotbalisté TJ Slavoj Ledenice nezvládli. Na hřišti Spartaku Trhové Sviny (I. A třída) prohráli 2:6. Oba góly daly letní posily.

 

Krajský přebor odstartoval čtyřmi výhrami domácích. Třeboň nezvládla závěr s Protivínem

neděle, 11. srpna 2019, 18:13ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Další ročník nejvyšší krajské soutěže zahájil v sobotu odpoledne třemi zápasy. O první gól se shodně přičinili hned dva střelci. Po 19 minutách se to povedlo dvojici Tomáš Tauber (Č. Krumlov) a Jan Hoch (Osek). První čtyři utkání vyhráli...

 

Venku zabodovaly jen Katovice, Soběslav přejela doma Sedlčany

neděle, 11. srpna 2019, 16:53Články4. liga
 

Na venkovních hřištích nečeká jihočeské zástupce v divizi žádný med. Potvrzují to výsledky úvodního kola, v němž vyšly naprázdno favorizovaná Čížová, rezerva Dynama ČB a J. Hradec. Výhodu domácího trávníku využila beze zbytku Soběslav, která...

 

Písek veze bod z Prahy. Vyrovnání zařídil Valenta

sobota, 10. srpna 2019, 20:15Články3. liga
 

Podzimní premiéra píseckého týmu skončila dělbou bodů. Na hřišti vloni třetího Vltavínu uhrál remízu 1:1, plusový bod po penaltovém rozstřelu skončil na kontě Pražanů.

 

Dobrý vstup, tři body, Táborsko dobylo Benešov

sobota, 10. srpna 2019, 07:58Články3. liga
 

První mistrovské utkání ve 3. lize A tým FC MAS Táborsko zvládl a zvítězil v Benešově 3:1. Utkání mělo napovědět, jak na tom obměněné Táborsko po sestupu je. Obraz zápasu ukázal, že trenér Miloslav Brožek bude mít na čem stavět.

 
Reklama