Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Kaplice odčinila domácí porážku v Nové Vsi

středa, 28. srpna 2019, 12:11ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

V prvním domácím utkání nové sezóny byla Nová Ves mírným favoritem, ale zápas skončil jasnou výhrou Kaplice.

 

Protivínští věnovali výhru s nováčkem zesnulému Marku Hesounovi

středa, 28. srpna 2019, 11:33ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Fotbalisté Protivína nakročili za vítězstvím proti Sokolu S. Ústí před svými fandy dvěma góly v závěru poločasu. Před zápasem drželi minutu ticha za dlouholetého brankáře Marka Hesouna.

 

Trenér jednadvacítky Krejčí nominoval na zápas s Litvou v Českých Budějovicích

středa, 28. srpna 2019, 09:24ČlánkyRozhovory
 

Na českobudějovickém Střeleckém ostrově se v pátek 6. září od 18 hod. uskuteční kvalifikační duel národního týmu do 21 let, v němž budou mít zastoupení i Jihočeši. Následující den se český tým vydá k přípravnému utkání do Francie.

 

Ve středečním poháru vyzve Písek ligové Teplice

úterý, 27. srpna 2019, 22:23Články3. liga
 

Ve středu 28. srpna 2019 od 17 hodin se u Otavy rozehraje 2. kolo domácího poháru. Los poslal do Písku atraktivní soupeře z první ligy, což bude velký fotbalový svátek pro celý region. Vloni padla volba na Duklu Praha, letos na FK Teplice.

 

Pohár s Varnsdorfem: Postup do třetího kola je pro Táborsko lákavý

úterý, 27. srpna 2019, 21:11Články3. liga
 

Ve druhém kole poháru MOL Cup přivítá ve středu 28. 8. 2019 od 17 hodin na stadionu Kvapilova třetiligový A tým FC MAS Táborsko druholigový FK Varnsdorf. Trenér FCT Miloslav Brožek zve domácí diváky do ochozů, aby vytvořili tu nejlepší kulisu.

 

Lažiště na Rudolfově získalo první vítězství v sezoně

úterý, 27. srpna 2019, 16:50ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Ve 3. kole KP na sebe narazily Rudolfov a Lažiště. Oba týmy ve 2. kole prohrály, tak potřebovaly nyní bodovat. Domácí se museli obejít bez Pouzara, Kovačičína a kanonýr Šindelář začal opět pouze na lavičce. Hostům chyběli Vokatý a Makoš, kteří...

 

Béčko Dynama zabodovalo u nováčka v Mýtě

úterý, 27. srpna 2019, 14:49Články4. liga
 

Ani napodruhé se nepodařilo Slavoji Mýto zvítězit před vlastními fanoušky. Po úvodní porážce s Katovicemi prohrál s rezervou českobudějovického Dynama, která rozhodla o bodovém importu ve druhém poločase dvěma góly Martina Šplíchala.

 

Jankov připravil domácímu Lomu první bodovou ztrátu

úterý, 27. srpna 2019, 13:57ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Na Svépomoci v Táboře se odehrálo jedno z překvapení 3. kola krajského přeboru. Domácí favorit celé soutěže nenašel recept na pozornou obranu soupeře. Fotbalisté Lomu se potýkali s přesností nebo vše pochytal spolehlivý Komárek. Jankov své...

 
Reklama