Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Víkendový fotbal: Katovice hrají na Složišti s Roudným, J. Hradec a Č. Krumlov se představí na Hluboké

pátek, 21. února 2020, 19:54Články4. ligaKrajský přebor - 5. liga
 

Jihočeský kraj - Na Regent Cupu, zimním turnaji ve Staré Hlíně, se bude hrát o víkendu o medaile. Finále svedlo dohromady Mladé s Myslkovicemi. O bronz si to rozdají Číměř a Boršov. Hlubocká zimní liga čeká po Rudolfovu na jméno druhého...

 

Marek Icha: V A týmu Táborska získávám cenné zkušenosti

pátek, 21. února 2020, 16:39Články3. liga
 

Táborsko – Zakrátko 18letý fotbalový talent Marek Icha prožívá zajímavé zimní přípravné období. Trenér FC MAS Táborsko Miloslav Brožek ho povolal do prvního týmu, kde už dokonce skóroval v „přátelském“ utkání.

 

Písek posiluje. Na hostování přichází Roman Wermke

pátek, 21. února 2020, 16:20Články3. liga
 

Písek - Třetiligový FC Písek vyjede za sobotním soupeřem do východočeské metropole s čerstvou posilou. V jarní části bude žlutomodrý dres oblékat Roman Wermke, jehož mateřským klubem je SK Dynamo Č. Budějovice.

 

VŠTE zve v pondělí na Den otevřených dveří

pátek, 21. února 2020, 10:59Články
 

České Budějovice - První letošní Den otevřených dveří se na českobudějovické Vysoké škole technické a ekonomické (VŠTE) koná v pondělí 24. února. Maturantům a dalším zájemcům nabídne ve třech přednáškových blocích od 9, 11 a 13 hodin informace o...

 

Slávista Šimon Havrda po 14 letech změnil klub, upsal se Táborsku

čtvrtek, 20. února 2020, 20:12Články3. liga
 

Táborsko – Slávistický odchovanec Šimon Havrda nedávno oslavil 22. narozeniny a po 14 letech změnil klubový dres. Pohyblivý obránce podepsal přestup do FC MAS Táborsko, kde dosud hostoval.

 

Soběslav se v přípravě nadřela, výhru s Roudným vydolovala v závěru

úterý, 18. února 2020, 22:37Články4. ligaI. A třída - 6. liga
 

České Budějovice - Soběslavští fotbalisté zdolali v přípravném utkání Roudné 5:2. Na Složišti se však ještě deset minut před koncem hrálo nerozhodně.

 

Táborská rezerva rozdrtila Týn nad Vltavou

úterý, 18. února 2020, 19:55ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Sezimovo Ústí – Béčko Táborska vyběhlo do třetího přípravného střetnutí s několika zahraničními pendly z A-týmu. Po přestávce jasně přehrálo týnskou Olympii a povedený výkon korunovalo jednoznačnou výhrou.

 

Turnaj mladších žáků patřil Volyni. Premiéru měl dívčí výběr

úterý, 18. února 2020, 13:23ČlánkyMládež
 

Strakonice - V sobotu 15. 2. pokračoval seriál turnajů mládeže pořádaný OFS Strakonice. Tentokrát se představila kategorie mladších žáků. Do turnaje se přihlásilo 7 družstev a jedním z nich byl Výběr OFS děvčat. Tento tým pod vedením předsedkyně...

 
Reklama