Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Portál Jihočeský fotbal uspořádá letní kemp pro děti

čtvrtek, 9. dubna 2020, 20:03ČlánkyMládež
 

České Budějovice – Po dlouhém plánování spouští web Jihočeského fotbalu premiérový ročník příměstských kempů pro mladé fotbalisty. Uskuteční se v Českých Budějovicích ve druhé polovině července. Registrace již byla spuštěna.

 

Rozhodčí chtějí vrátit „Vitamína“ zpátky do hry. Spustili sbírku

čtvrtek, 9. dubna 2020, 14:08Články
 

Vysočina – Fotbalový rozhodčí Pavel Nenadál (59) z Pelhřimova, který řadu let řídil krajské soutěže v jižních Čechách, prochází nelehkým životním obdobím. Kvůli pracovnímu úrazu přišel o část nohy. Kamarádi ze sboru rozhodčích z Vysočiny mu...

 

Táborsko má velkou šanci na návrat do druhé ligy

středa, 8. dubna 2020, 20:18Články3. liga
 

Tábor – Amatéři mají po úterním rozhodnutí fotbalového tribunálu ze Strahova po sezoně. Řada týmů smutní, slibně rozjetou sezonu nemohly dojet do konce. Jeden postup by se ale v jižních Čechách přece jen mohl slavit. Lídr třetí ligy Táborsko je...

 

Ledenice hlásí první změnu. Z vlastní iniciativy končí trenér Jindra

úterý, 7. dubna 2020, 20:42ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Ledenice – Očekávané ukončení amatérských fotbalových soutěží znamená pro TJ Slavoj Ledenice i konec jedné kapitoly. Po vlastním rozhodnutí končí u A-týmu trenér Stanislav Jindra.

 

Jarní fotbal má dohráno. FAČR ukončila nižší soutěže

úterý, 7. dubna 2020, 13:46Články3. liga4. ligaKrajský přebor - 5. ligaI. A třída - 6. ligaOkresyI. B třída - 7. liga
 

Praha – Očekávané se stalo skutkem. Letošní sezona amatérských soutěží zůstane kvůli pandemii koronaviru s definitivní platností nedohraná. Na úterním zasedání o tom rozhodl výkonný výbor FAČR.

 

Marek Novák už nechtěl cestovat. Fotbal skloubil s prací

pondělí, 6. dubna 2020, 23:49ČlánkyRozhovoryKrajský přebor - 5. liga
 

Lom – Pokud budeme hledat největší zimní přestup v krajském přeboru, postaral se o něj třetí Lom. Sokolové ulovili v třetiligovém Táborsku ofenzivně laděného Marka Nováka, který může alternovat jak v záloze, tak v útoku.

 

Jednou fotbal začne, hráči musejí být připraveni, říká trenér Miloslav Brožek

pondělí, 6. dubna 2020, 10:48Články3. liga
 

Táborsko – Hráči třetiligového A týmu FC Táborsko se i v době nouzového stavu připravují tak, aby případně mohli naskočit do (aktuálně přerušené) sezony.

 

Ondřej Běloušek: Zápasy a tréninky s týmem nic nenahradí

neděle, 5. dubna 2020, 12:18ČlánkyRozhovory3. liga
 

Písek – Bude se na jaře pokračovat ve fotbalové sezoně nebo ne? Otázka, na kterou zatím nikdo nezná odpověď. Ve hře je hned několik variant. Jenže čas letí i s koronavirem. Žhavé téma jsme probrali se stoperem A-týmu FC Písek Ondřejem Bělouškem.

 

Petr Kolář: Jaro je již odpískané

neděle, 5. dubna 2020, 11:37ČlánkyRozhovoryKrajský přebor - 5. liga
 

Lom – Ve středu vláda navrhla prodloužení nouzového stavu o dalších třicet dnů, a pokud její záměr parlament schválí, vydrží současný stav minimálně do 11. května. Kvůli nouzovému stavu stojí všechny fotbalové soutěže a fotbalisté už se pomalu...

 

Tomáš Věneček se usadil na Moravě. Trénuje brankáře a chystá životní přestup

pátek, 3. dubna 2020, 22:19Články
 

Rýmařov – Bývalý jihočeský brankář a rodák ze Strakonic Tomáš Věneček (37 let) se několik let po skončení aktivní kariéry věnuje trenérské práci s gólmany v Brně, kde rozjel svou brankářskou školu, ve které se věnuje práci s mladými talentovanými...

 
Reklama