Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Táborsko uspořádá finálový turnaj Ondrášovka Cup 2020 pro kategorii U10

pondělí, 8. června 2020, 14:29ČlánkyMládež
 

Tábor – Stadion v Kvapilově ulici v Táboře se ve dnech 23. a 24. června 2020 (úterý, středa) stane kolbištěm finálového turnaje Ondrášovka CUP pro věkovou kategorii U10.

 

Junior nastřílel sedm gólů, Chanovicím nedal šanci

pondělí, 8. června 2020, 11:20ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Strakonice – Třetí přátelské utkání sehrál strakonický Junior v jarní přípravě na novou sezonu se západočeskými Chanovicemi. Soupeře nešetřil a po stálé převaze jej na hřišti Na Sídlišti porazil vysoko 7:1.

 

Myslím, že to byl dobrý vstup do nového klubu, říká Volák

pondělí, 8. června 2020, 10:58ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Ledenice – Start do turnaje Fotbal spojuje se sice Slavoji Ledenice výsledkově nepovedl, vedení a fanoušci ale byli spokojeni s výkonem nového hráče. Dres Ledenic poprvé oblékl devatenáctiletý obránce Petr Volák. Jeho přestup z SKP České...

 

Kaplice se rozešla s Planou opět smírně

pondělí, 8. června 2020, 09:32ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Kaplice – V pátek v podvečer hostili Kapličtí budějovickou Planou. Podzimní mistrovské střetnutí na půdě soupeře skončilo dělbou bodů po remíze 1:1. Jarní přípravná odveta v rámci turnaje sedmi týmů se odehrávala před velmi pěknou diváckou...

 

Okresní fotbal začal turnajem přípravek ve Vimperku

pondělí, 8. června 2020, 08:04ČlánkyMládež
 

Vimperský stadion má nový tartan a rovněž hrací plocha dostává nový rozměr. Po téměř čtyřměsíční přestávce, kdy z důvodu pandemie Covid 19 se nerozehrály žádné soutěže, se konečně hraje.

 

Písek utrpěl v Letní lize první porážku

neděle, 7. června 2020, 11:02Články3. liga
 

Plzeň – Fotbalisté Písku vyšli v Letní lize poprvé bodově naprázdno. Na hřišti Viktorie Plzeň B v Luční ulici prohráli 1:2.

 

Nová Ves znovu nadělovala po přestávce. D. Bukovsko strhlo v závěru výhru na svou stranu

neděle, 7. června 2020, 10:28ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Nová Ves/Dolní Bukovsko – Turnaj Fotbal spojuje pokračoval druhým kolem. V obou zápasech byly stoprocentní domácí celky. Tabulku vede s plným ziskem, tuctem nastřílených gólů a bez jediného obdrženého Nová Ves.

 
Reklama