Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Sledované přípravné derby Soběslavi s Lomem nemělo vítěze

neděle, 14. června 2020, 19:57Články4. liga
 

Soběslav – Budoucí soupeři v nadcházejícím ročníku divize A se utkali v sobotu na soběslavském trávníku. Duel hraný před skvělou návštěvou, kterou shlédlo 450 diváků, skončil po dvou rozdílných poločasech smírně.

 

Viktor Svoboda ukončil neprůstřelnost Nové Vsi. Mladé zdolalo D. Bukovsko

neděle, 14. června 2020, 12:57ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Ledenice/Mladé – Turnaj Fotbal spojuje vkročil v sobotu do třetího dějství. Ledenice hostily suverénní Novou Ves a v Mladém se v přímém souboji o druhé místo představilo Dolní Bukovsko.

 

Písek veze z duelu se Slavií B dva body. Nedohráli Ulbrich s Holým

neděle, 14. června 2020, 11:39Články3. liga
 

Praha/Xaverov - Dvakrát fotbalisté Písku prohrávali a pokaždé dokázali na slávistickou výzvu odpovědět. Nakonec duel s rezervou pražské Slavie skončil nerozhodně, a protože v penaltách se usmálo štěstí na Jihočechy, odvezli si z hlavního města...

 

Olešník do třetice zvítězil, béčko Dynama naplnilo roli favorita v Roudném

sobota, 13. června 2020, 13:24ČlánkyKrajský přebor - 5. ligaI. A třída - 6. liga
 

Jihočeský kraj – Kvalitně obsazený turnaj Přátelství měl v pátek na pořadu zápasy druhého kola. Bez ztráty kytičky zůstává už jen krajský šampion Olešník, který potřetí vstřelil soupeři pět gólů a má blízko k prvenství na turnaji.

 

Jankov manko z úvodu nesmazal. V Třeboni prohrál 2:3

sobota, 13. června 2020, 13:15ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Třeboň – Jankov v Třeboni prospal první půlhodinu duelu, čímž si vykoledoval tříbrankovou ztrátu, kterou již ve zbytku střetnutí nedokázal smazat. Nutno podotknout, že domácí fotbalisté na svého soupeře vlétli jako uragán, aktivním agresivním...

 

O prvenství si to rozdá tandem Planá – Kamenný Újezd. Dvořák udržel gólovou normu

pátek, 12. června 2020, 23:21ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Jihočeský kraj – Fotbalisté SK Planá se po pátém vystoupení turnaje sedmi družstev udrželi na vedoucí pozici. Jen o bod zpět se drží K. Újezd, další neporažený celek, který nadále drží mimořádnou střeleckou produktivitu.

 

Kam za fotbalem: Pozornost poutají derby v Soběslavi a Roudném

pátek, 12. června 2020, 11:21Články
 

Jihočeský kraj – Už v pátek podvečer se můžeme těšit na zajímavé přátelské či turnajové zápasy. Pokračují náhražkové turnaje. Po derby v Letní lize cestují oba jihočeské celky do Prahy. Béčko Dynama ČB se představí s pendly v sestavě u Malše, v...

 
Reklama