Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Zahozené šance a obdržené góly v závěru stály za další porážkou Písku

neděle, 21. června 2020, 14:41Články3. liga
 

Praha/Uhříněves - Fotbalistům Písku se v Letní lize přestalo dařit. Čtvrtou prohru utržili v notně omlazené sestavě v sobotním dopoledni na hřišti Čechie Uhříněves s rezervou Bohemians Praha 1:2.

 

První výhra! Slavoj rozstřílel Dolní Bukovsko 6:0

neděle, 21. června 2020, 14:10ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Stará Hlína – Třetí zápas turnaje Fotbal spojuje přinesl pro TJ Slavoj Ledenice první výhru. Na UMT ve Staré Hlíně vyhrál Slavoj nad Dolním Bukovskem o šest gólů. Mínusem utkání je zranění brankáře Vítka.

 

V Olešníku došlo na první remízu a penalty. V Jankově se nehrálo

neděle, 21. června 2020, 09:57ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Jihočeský kraj – Deštivé počasí narušilo také program turnaje Přátelství. Sobotní derby Jankova s Roudným bylo odloženo kvůli promáčenému terénu.

 

Vítěze určí poslední kolo. Planá vede o bod před K. Újezdem

neděle, 21. června 2020, 08:41ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Jihočeský kraj – Už jen poslední kolo zbývá do konce turnaje Liga K. Újezd, v němž startuje sedmička družstev. Jako první dohrála vedoucí Planá. V posledním kole má volno.

 

Tým U13 FC MAS Táborsko přivezl z turnaje Ondrášovka Cup osmé místo

sobota, 20. června 2020, 13:20ČlánkyMládež
 

Šumperk – Severomoravský Šumperk patřící do Olomouckého kraje hostil minulý víkend finálový turnaj Ondrášovka CUP pro kategorii U13. Turnaje se zúčastnil i tým FC MAS Táborsko, který se dostal do Zlaté finálové skupiny a obsadil v ní osmé místo....

 

Kam za fotbalem: Olešník s Třeboní už v pátek, kluby pomalu končí jarní přípravu

pátek, 19. června 2020, 00:06Články
 

Jihočeský kraj – Jarní turnaje jsou v plném proudu. V turnaji Přátelství se po dohodě hraje střetnutí Olešníka proti Třeboni už v páteční podvečer. Některá mužstva už ukončila jarní blok přípravy a před zahájením té letní si dala zasloužené volno...

 

Divize je pro Romana Lukáče výzva

čtvrtek, 18. června 2020, 21:56Články4. liga
 

Tábor/Jindřichův Hradec – Jak jsme již informovali, divizní Jindřichův Hadec se dohodl na ukončení spolupráce s trenérem Markem Černochem. Přípravu na novou sezonu chtěl klub zahájit pod taktovkou nového trenéra. Jeho jméno již známe. Je jím...

 

Táborsko zdolalo rezervu Slavie 3:1

čtvrtek, 18. června 2020, 11:43Články3. liga
 

Praha/Xaverov – Tohle se fanouškům FC MAS Táborsko líbí. A tým si ve středu poradil v rámci Letní ligy s ambiciózní mužskou rezervou Slavie Praha 3:1.

 

Žlutomodří přenechali body poslednímu Benešovu. Zklamali fanoušky výsledkem i výkonem

čtvrtek, 18. června 2020, 08:19Články3. liga
 

Písek – Soutěž půltuctu týmů s předlouhým názvem Metal Conexion Cup Letní Liga, kterou organizuje pro třetiligové soupeře benešovský klub, vstoupila 6. kolem do odvetné poloviny. Dosud celkově třetí FC Písek přivítal na domácím trávníku poslední...

 
Reklama