Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Sportes usnadní fungování sportovního klubu, říká ambasador projektu Michal Eisenkolb

středa, 24. června 2020, 20:02ČlánkyRozhovory
 

Manažerům sportovních klubů, sportovcům, ale i jejich rodičům slouží nový administrativní a evidenční systém Sportes. Ten umí pracovat s členskou základnou mládežnických sportů, nabízí trenérům, hráčům i rodičům lepší přehled. Pro Pražskou Drbnu...

 

Ondrášovka Cup U10: Tým FC MAS Táborsko postoupil do Zlaté skupiny

úterý, 23. června 2020, 23:18ČlánkyMládež
 

Tábor - Táborský stadion Kvapilka byl v úterý 23. června svědky prvního dne finálového turnaje Ondrášovka Cup pro kategorii U10. Mezi čtyřiadvacítkou týmů figuroval domácí tým, osud ho nalosoval do skupiny C.

 

Turnajová utkání Přátelství pohledem trenérů

úterý, 23. června 2020, 15:32ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Jihočeský kraj – Olešník i přes nečekanou jednobodovou domácí ztrátu s lepšící se Třeboní má blízko k celkovému prvenství v jarním turnaji Přátelství. Postačí mu k němu zisk bodu ze svého závěrečného duelu v Roudném. Druhé béčko Dynama ČB zajíždí...

 

Unavené Táborsko podlehlo Bohemians B

úterý, 23. června 2020, 14:39Články3. liga
 

Tábor - Další utkání Letní ligy hrané na táborské Svépomoci v Bydlinského ulici domácím barvám FC MAS Táborsko nevyšlo. Na jednoduchou hru „klokaních“ mladíků protizbraň Táborští nenašli.

 

Lhenice vzdaly I. A třídu, volné místo zaplnily Netolice!

pondělí, 22. června 2020, 18:03ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Jihočeský kraj – Ani po uzávěrce přihlášek do nadcházející sezony krajských soutěží není všem změnám konec. Dodatečně a po termínu došlo ještě na tři změny.

 

Kamenný Újezd zabodoval v Kaplici a má blízko k vítězství v turnaji

pondělí, 22. června 2020, 15:53ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Kaplice – Po třetí v řadě se Kapličtí v rámci přípravného turnaje představili na vlastním hřišti. V pátek v podvečer se hrálo na těžkém podmáčeném terénu.

 

Do Tábora přijedou na Ondrášovka Cup hráčské i trenérské hvězdy

pondělí, 22. června 2020, 13:06ČlánkyMládež
 

Tábor – Finálová fáze letošního ročníku Ondrášovka Cupu, který je oficiálním Pohárem mládeže FAČR U8 – U13, bude pokračovat v Táboře turnajem hráčů do 10 let. Po dlouhém fotbalovém půstu organizátoři připravili nejen krásné fotbalové souboje plné...

 

Hynkův memoriál pro pořádající slávisty. Jiří Mráz v Síni slávy

neděle, 21. června 2020, 21:16ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

České Budějovice – Kvůli nejistotě uspořádání z důvodu koronavirové nákazy se letošní ročník uskutečnil v režimu pouze jednoho utkání.

 

I přes volný los slaví Nová Ves prvenství. První zisky Hrdějovic a Ledenic

neděle, 21. června 2020, 20:42ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Jihočeský kraj – Nová Ves sice měla o víkendu volno, k celkovému prvenství ji ale kolo před koncem pomohlo zaváhání Dolního Bukovska, které odehrálo utkání s Ledenicemi, vzhledem k podmáčené hrací ploše, na umělé trávě ve Staré Hlíně.

 

Táborsko porazilo silnou Viktorii Plzeň B 3:2

neděle, 21. června 2020, 14:55Články3. liga
 

Plzeň – Utkání proti Viktorii Plzeň B v rámci Metal Conexion cupu zvrátili Táborští dvěma zásahy Emanuela Tolna a odvezli si ze západu Čech cennou výhru 3:2, která je vynesla na první místo. Další utkání sehrají již v pondělí na Svépomoci od 18...

 
Reklama