Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Letní kemp Jihočeského fotbalu odstartoval

pondělí, 13. července 2020, 23:36ČlánkyMládežLetní kemp
 

České Budějovice - V jihočeské metropoli zahájil první turnus letního příměstského kempu pro děti z celého Jihočeského kraje. Mottem kempu je Bav se, sportuj, poznávej.

 

Přípravky FC MAS Táborsko jsou na špičce Jihočeského kraje

pondělí, 13. července 2020, 20:12ČlánkyMládež
 

Táborsko - Táborská fotbalová mládež hrající za FC MAS Táborsko dosáhla jednoho z dalších milníků. Jak informoval ředitel klubu Josef Holub, Táborsko jako pravidelný účastník turnaje Ondrášovka Cup po osmi ročnících dosáhlo na nejlepší výsledek v...

 

Táborské derby v Mol Cupu. Pohár po roční pauze na krajských trávnících

sobota, 11. července 2020, 21:59Články3. liga4. ligaKrajský přebor - 5. ligaI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Jihočeský kraj – Novou sezonu 2020/2021 zahájí boje v celostátním a krajském poháru. Tahákem prvního kola MOL Cupu bude okresní derby mezi Soběslaví a Táborskem.

 

V Týně se rozloučili s koučem Orlíčkem a angažovali Mareše

čtvrtek, 9. července 2020, 23:00ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Týn nad Vltavou – Už je to devět let, co se týnský klub naposledy prezentoval mezi krajskou smetánkou. Čekání na návrat trvalo nečekaně dlouho. I přes koronavirem předčasně ukončenou sezonu v Týně slavili postup. Mohlo za to odhlášení Čížové z...

 

Vzpomínkový fotbalový turnaj ve Všeteči ovládl tým Neznašova

úterý, 7. července 2020, 20:45ČlánkyTurnaje
 

Všeteč – Již po šestadvacáté v řadě zavzpomínali v neděli 5. července fotbalisté z Všeteče a okolí na svého předčasně zesnulého spoluhráče a kamaráda Pavla Macharta. Vítězem memoriálu nesoucího jeho jméno, tradičně podporovaného Jadernou...

 

Pohár starostky městyse Besednice získal domácí Real

úterý, 7. července 2020, 20:13ČlánkyTurnaje
 

Besednice - Již poměrně slušnou tradici má besednický turnaj v malé kopané. Do letošního klání se přihlásilo deset týmů. Chyběla například loňská finálová dvojice, Sin City team a Bělidlo gang. Nasazenými celky do skupiny tak byli loni celkově...

 

Abdallah Sima podepsal víceletý kontrakt v Táborsku

pondělí, 6. července 2020, 14:20Články3. liga
 

Tábor – Vedení FC MAS Táborsko dotáhlo do konce náročný přestup 19letého senegalského ofenzivního záložníka či útočníka Abdallaha Simy z francouzského FC Evian Thonon Gaillard.

 

Slavoj bude bez letní pauzy. Přípravu zpestří čtyři zápasy

pondělí, 6. července 2020, 10:32ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Ledenice - Nucená pauza od fotbalu má pro TJ Slavoj Ledenice jeden „dopad“. Po dohodě vedení a hráčů nebude tradiční letní přestávka. A-tým se i nadále bude pravidelně scházet dvakrát týdně. Kondiční blok bude úterky, čtvrtek bude herní.

 

Zápas dvou rozdílných poločasů vyzněl lépe pro Roudné. Č. Krumlov ztratil dvougólový náskok

neděle, 5. července 2020, 23:11ČlánkyKrajský přebor - 5. ligaI. A třída - 6. liga
 

Roudné – Tečku za turnajem Přátelství učinil v příjemně prosluněném sobotním odpoledni duel domácí Malše proti Č. Krumlovu. Po zajímavém a nerozhodném průběhu, v němž padlo půltucet gólů, musel o vítězi rozhodnout penaltový rozstřel.

 
Reklama