Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Letní příprava: Katovice přestřílely Písek, Olešník podlehl Soběslavi

neděle, 26. července 2020, 21:39Články4. ligaKrajský přebor - 5. ligaI. A třída - 6. liga
 

Jihočeský kraj - Od pátku do neděle se hrálo několik přípravných duelů na nadcházející sezonu. Katovice pokračovaly v kanonádě i proti favorizovanému Písku, jemuž nasázely pět gólů! Soběslav porazila na olešnickém pažitu úřadujícího mistra kraje,...

 

V pořadu Vařte s Majklem Stephano de Almeida griloval picanhu

sobota, 25. července 2020, 11:54Články2. liga
 

Tábor – Od února 2019 působí brazilský fotbalista a rodák ze São Paula v týmu FC MAS Táborsko. 26letý Stephano Alves de Almeida zamířil na jih Čech po štacích ve druhé a třetí portugalské lize.

 

Přípravné zápasy na novou sezonu odstartovaly už pátek

pátek, 24. července 2020, 21:27ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Jihočeský kraj – Do letní přípravy vstoupily také kluby z krajského přeboru. Již v pátek se odehrála tři utkání. Čimelice po vydařené druhé půli porazily západočeské Žichovice, Osek hladce vyhrál v Sousedovicích po hattricku Jakuba Říského a z...

 

Hlubokou povede Ladislav Táborský

čtvrtek, 23. července 2020, 23:44ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Tým Hluboké nad Vltavou vstoupil do letní přípravy pod novým trenérem. Milana Borového vystřídal po roční štaci Ladislav Táborský.

 

Písek si na začátku přípravy poradil s béčkem Dynama ČB

čtvrtek, 23. července 2020, 21:11Články3. liga
 

Písek - V prvním přípravném zápase letní přípravy narazili Písečtí na rezervu českobudějovického Dynama, která se pod novým trenérem Jindřichem Tichaiem připravuje na druhou sezonu v divizi.

 

Na Dynamu jako v Jiříkově vidění. Děti natáčela Jihočeská televize

čtvrtek, 23. července 2020, 18:42ČlánkyMládežLetní kemp
 

České Budějovice – Ani účastníci druhého turnusu Letního kempu Jihočeského fotbalu nezůstali ochuzeni o exkurzy stadionu na Střeleckém ostrově. Děti od sedmi do deseti let byly jako v Jiříkově vidění.

 

Martin Králik ze slovenské Žiliny bude řídit obranu ligového Dynama

středa, 22. července 2020, 18:24ČlánkyRozhovory1. liga
 

České Budějovice - Spolu s brankářem Vojtěchem Vorlem ze Sparty a záložníkem Denisem Baumgartnerem ze Senice patří pětadvacetiletý stoper Martin Králik ze slovenské Žiliny do trojice hráčů, kteří na startu letního období přestoupili do...

 

Druhý turnus letního kempu je v plném proudu

úterý, 21. července 2020, 23:25ČlánkyMládežLetní kemp
 

České Budějovice – Sedmadvacet dětí z různých koutů jižních Čech nastoupilo na druhý turnus příměstského Letního kempu Jihočeského fotbalu v jihočeské metropoli.

 

Trenér Tomáš Smrčina se vrátil do známého prostředí

úterý, 21. července 2020, 22:29ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Čimelice – K čimelickému mužstvu se před startem letní přípravy vrátil trenér Tomáš Smrčina, který již u týmu SIKA v nedávné minulosti působil. Staronový kouč střídá Rostislava Grossmann a rád by navázal na svoji předchozí práci pro klub, a věří,...

 

Filip Klepsatel sní o Barceloně a Slavii. Na kemp dorazí i za rok

úterý, 21. července 2020, 21:23ČlánkyMládežLetní kemp
 

Příměstský fotbalový kemp v Českých Budějovicích pořádaný portálem Jihočeský fotbal má za sebou první týdenní turnus. Jedním ze spokojených účastníků kempu byl jedenáctiletý Filip Klepsatel, jehož mateřským oddílem je Lokomotiva České Budějovice.

 
Reklama