Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Sezimovoústečtí se zaměří na začátek soutěže. Získali Škrábka s Holubem

středa, 19. srpna 2020, 12:09ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Sezimovo Ústí – Důležitým zápasem na hřišti Rudolfova vstoupí do další ročníku krajského přeboru fotbalisté sezimovoústeckého Sokola. Tým Ladislava Šebka, který zároveň zastává funkci předsedy klubu, se posílil o zkušený exželečský tandem Jakub...

 

TJ Nová Ves pořádá veřejnou sbírku. Dočkají se mládežníci odpovídajícího zázemí?

středa, 19. srpna 2020, 10:51ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Od 8. srpna 2020 spustil oddíl TJ Nová Ves z Českobudějovicka veřejnou sbírku na přístavbu šaten v místním areálu. Po téměř 50 letech si chce vybudovat alespoň kousek nového prostoru.

 

Zemřel František Ondok. Poslední pamětník slavného postupu SK ČB z roku 1947

úterý, 18. srpna 2020, 21:39ČlánkyHistorie
 

Ve Zlivi v sobotu 15. srpna 2020 zemřel poslední fotbalový pamětník historicky prvního postupu S.K. České Budějovice do nejvyšší fotbalové soutěže. František Ondok by 30. září oslavil úctyhodných 95 let.

 

V zámecké zahradě v Radeníně se proháněl Tomáš Řepka, pískal Ivan Grégr

úterý, 18. srpna 2020, 19:28ČlánkyTurnaje
 

Radenín – Dvanáctý ročník sobotního turnaje o Pohár starosty Radenína v malé kopané se konal v zámecké zahradě malé vesničky nedaleko Chýnova. Známý sparťan Tomáš Řepka nastoupil v rodišti své přítelkyně Kateřiny Kristelové za mužstvo FC Debakl.

 

S generálkou proti Božeticím panuje u Bernartic spokojenost

úterý, 18. srpna 2020, 16:31ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Bernartice – K poslednímu přípravnému přátelskému utkání si pozvali Bernartičtí soupeře z Božetic, který hraje o soutěž níže. Generálka na novou fotbalovou sezonu to byla pro domácí vcelku povedená a hosté odjeli do svých domovů s pětigólovým...

 

Pohár starosty města Chýnova získala Sparta Brno

úterý, 18. srpna 2020, 12:21ČlánkyMládež
 

V Chýnově pořádalo v sobotu 15. 8. 2020 město Chýnov spolu s fotbalovým oddílem FC Chýnov velice vydařený 2. ročník turnaje v kategorii mladších přípravek (ročník 2012). Za pěkného počasí se turnaje zúčastnilo celkem 12 mužstev, a to například z...

 

Táborsko čeká po návratu specifickou sezonu a chce se udržet

úterý, 18. srpna 2020, 11:44Články2. liga
 

Táborsko - A-tým FC MAS Táborsko se po roční pauze v ČFL vrátil do druhé ligy. Cíle jsou zcela jasné, stabilizovat kádr a udržet se v soutěži i pro další sezony.

 

Špatná generálka, dobrá premiéra, věří v Chýnově po porážce s Jistebnicí

pondělí, 17. srpna 2020, 23:35ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Chýnov – V přípravě na nastávající mistrovskou sezónu si pozval domácí účastník I. A třídy Jistebnici a po nepřesvědčivém výkonu odešel ze hřiště nečekaně poražen.

 

Na obranu Lhoty vyzrál jen střídající Máška

pondělí, 17. srpna 2020, 20:57ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Strakonice – Generálka strakonického Junioru před prvním mistrovským zápasem skončila s účastníkem krajského přeboru Plzeňského kraje vítězstvím. Po taktické stránce ji domácí zvládli na výbornou.

 

Třeboň pod Petrem Skálou vyhrála i do třetice. Na Hliníku si poradila s Kaplicí

pondělí, 17. srpna 2020, 13:08ČlánkyKrajský přebor - 5. ligaI. A třída - 6. liga
 

Třeboň – V sobotu dopoledne sehráli Kapličtí poslední přípravný zápas před novou sezónou, když zavítali na půdu třeboňské Jiskry, která působí v nejvyšší krajské soutěži. Domácí trenér Petr Skála se musel obejít bez několika zraněných hráčů....

 
Reklama