Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Vladan Vršecký: V Ottawě jsem velice spokojený

neděle, 17. ledna 2021, 17:47ČlánkyRozhovoryMládež
 

Ottawa (Kanada) – Strakonický rodák a bývalý brankář Vladan Vršecký trénuje od února 2014 mladé fotbalisty z kanadské Ottawy. V klubu, který se stará o dva a půl tisíce hráčů, není jediným Jihočechem.

 

Ve třetím utkání Tipsport ligy Táborsko remizovalo s Hradcem Králové 1:1

čtvrtek, 14. ledna 2021, 11:27Články2. liga
 

Praha – V závěrečném střetnutí zimního turnaje (se Spartou B 1:3 a s Duklou 3:3) narazili Táborští na hradecké votroky, kteří do svého prvního zápasu v Horních Počernicích nastoupili s mladíky a hráči na testech. Podzimní lídr druhé nejvyšší...

 

Kučera s Musiolem se připravují v Lomu

čtvrtek, 14. ledna 2021, 10:08Články4. liga
 

Lom - Na únorový restart divize se začali připravovat fotbalisté Lomu. Zatím pouze individuálně, protože covidová situace nedovoluje společné tréninky.

 

V Nové Vsi dělají fotbal srdcem. Cílem je vylepšení zázemí v areálu

úterý, 12. ledna 2021, 18:28ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Nová Ves – Na úterý 12. ledna si naplánovali zahájení zimní přípravy fotbalisté Nové Vsi na Českobudějovicku. Okolnosti jim zatím nedovolily trénovat společně a tak příprava probíhá individuálně. Z fotbalistů se nyní stali atleti.

 

Ve druhém duelu v Zimní Tipsport lize s Duklou uhrálo Táborsko bod

neděle, 10. ledna 2021, 20:39Články2. liga
 

Praha – Škoda. FC MAS Táborsko inkasoval ve druhém utkání Zimní Tipsport ligy s Duklou Praha vyrovnávací gól dvě minuty před koncem. Zápas skončil remízou 3:3. Oba týmy do zápasu vyslaly řadu mladíků či hráčů na testech.

 

V Českém Krumlově dostali pod stromeček novou umělku

pátek, 8. ledna 2021, 21:37ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

V areálu českokrumlovského Slavoje došlo na konci uplynulého roku na tolik potřebnou a nutnou rekonstrukci umělého trávníku.

 

Ředitel Táborska Josef Holub: Dojde k razantním krokům, protože nechceme opakovat sestup z roku 2019

pátek, 8. ledna 2021, 18:56ČlánkyRozhovory2. liga
 

Táborsko – Ředitel FC MAS Táborsko Josef Holub byl na přelomu roku v jednom kole. Musel spolu s kolegy analyzovat příčiny podzimního neúspěchu A týmu ve 2. lize, ihned hledět do budoucna a mezitím koordinovat veškeré dění v klubu od přípravek až...

 

První zápas Táborska v zimní Tipsport lize skončil prohrou

čtvrtek, 7. ledna 2021, 22:21Články2. liga
 

Praha – A tým FC MAS Táborsko rozehrál svou skupinu v zimní Tipsport lize. Na úvod přišla porážka od Sparty Praha B 3:1.

 

Spanilá jízda táborských bojovníků

středa, 6. ledna 2021, 22:19ČlánkyHistorie
 

Ne, řeč nebude o dávných husitských výbojích. Řeč bude samozřejmě o fotbalu, konkrétně o úctyhodné záchranné misi bývalé Vojenské tělovýchovné jednoty Tábor na jaře 1987. Zavzpomínáme na armádní klub, který dnes už neexistuje, který se však v...

 

Futsalová liga se znovu rozjíždí. Dynamo hostí brněnského nováčka, sledujte stream

úterý, 5. ledna 2021, 23:38Články
 

České Budějovice – Nejvyšší futsalová soutěž se díky výjimce od hlavní hygieničky ČR opět rozběhne. SK Dynamo PCO České Budějovice, jediný jihočeský zástupce, zahájí ve středu 6. ledna 2021 domácí dohrávkou 5. kola. Bohužel bez diváků v ochozech.

 
Reklama