Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Karel Hora: Fotbal děláme především pro radost

středa, 31. března 2021, 15:03ČlánkyRozhovoryOkresy
 

České Budějovice - Známý fotbalový rozhodčí Karel Hora slaví v těchto dnech sedmdesáté šesté narozeniny. Fotbal se stal jeho celoživotní vášní. Během své kariéry pískal krajský přebor, divizi a dnes se angažuje v okresním fotbale na...

 

Petr Plachý k remíze s Chrudimí: Po vstřelené brance jsme se zatáhli

středa, 31. března 2021, 09:42Články2. liga
 

Táborsko – Krajní záložník FC MAS Táborsko Petr Plachý, který je velmi dobrým střelcem, se v remízovém utkání s Chrudimí (1:1) ocitl minimálně dvakrát v gólových situacích, které neproměnil. Po zápase řekl, že tým měl jasně na výhru.

 

Táborsko remizovalo v dohrávce s Chrudimí 1:1

neděle, 28. března 2021, 22:26Články2. liga
 

Tábor – A tým FC MAS Táborsko by před utkáním bod s Chrudimí ve 2. fotbalové lize možná bral, po zápase ho mrzí neproměněné šance. Na tři body jihočeský tým určitě měl.

 

Živě: Táborsko – Chrudim. Trenér Brožek před výkopem: Respektujeme ofenzivní sílu soupeře

neděle, 28. března 2021, 12:19Články2. liga
 

Tábor – A tým FC MAS Táborsko přivítá na Květnou neděli od 16 hodin na stadionu Kvapilova pátý tým Fortuna: Národní ligy MFK Chrudim. Zápas se uskuteční po 14denní karanténě, v níž byl jihočeský tým kvůli onemocnění Covid-19.

 

Hnutí Nový fotbal – Nové tváře chce vymýtit korupci a zlepšit práci s mládeží

pátek, 26. března 2021, 20:25ČlánkyRozhovory
 

Po zatčení bývalého místopředsedy FAČR Romana Berbra vzniklo několik platforem za očistu fotbalu, po které všichni voláme. K Čistému fotbalu a Výzvě 2021, které se přidaly k nové Fevoluci, se objevil Nový fotbal-Nové tváře v čele s Martinem...

 

Na Písecku se uskuteční kemp pro malé fotbalisty a fotbalistky

pátek, 26. března 2021, 11:02ČlánkyMládež
 

Na letní prázdniny je opět na okrese Písek připraven PFT - příměstský fotbalový tábor, který má tradici již od roku 2013.

 

Odešla legenda záblatského fotbalu Milan Pavlík

pátek, 26. března 2021, 10:25ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Smutná zpráva dorazila do naší redakce ze Záblatí. V úterý 23. 3. 2021 ve věku nedožitých 74 let zemřel nestor záblatského fotbalu Milan Pavlík.

 

Radek Charvát předává brankářské zkušenosti v Písku

středa, 24. března 2021, 22:05ČlánkyRozhovory3. liga
 

Strakonice - S fotbalem začínal trenér píseckých brankářů Radek Charvát (45) ve Strakonicích. Z působení v mateřském Fezku mu zůstaly jenom ty nejkrásnější vzpomínky. Momentálně se Charvát věnuje v třetiligovém Písku gólmanům a rád by jim předal...

 

Táborsko začne tento týden trénovat

pondělí, 22. března 2021, 17:10Články2. liga
 

Táborsko – A tým FC MAS Táborsko, v jehož řadách se objevilo onemocnění Covid-19 a tím pádem hygiena na mužstvo uvalila karanténa, se pomalu vrátí ke kolektivnímu tréninkovému procesu.

 

Meteor Tábor prochází generační výměnou. Mladíci sbírají zkušenosti

pondělí, 22. března 2021, 12:46ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Tábor – Trenér táborského Meteor Jiří Smetana sedí na dvou židlích. Vede jak A-tým mužů v I. A třídě, tak starší dorostence v krajském přeboru. Kvůli nekončící pandemii už pomalu přestává věřit v dohrání aspoň části sezony.

 
Reklama