Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Táborsko porazilo v přípravě béčko Dynama 2:0

pondělí, 28. června 2021, 16:04Články2. liga
 

Tábor – V prvním letním přípravném utkání porazil A tým FC MAS Táborsko B tým Dynama České Budějovice 2:0. Na základě dohody trenérů se hrálo 3 x 45 minut.

 

Změna trenéra ve Vodňanech. Za Rudolfa Otepku zaskočí Petr Hrnčíř

sobota, 26. června 2021, 09:41ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Ve Vodňanech došlo ke změně na postu hlavního trenéra. U mužstva už nebude pokračovat dosavadní kouč Rudolf Otepka. Z klubu odešel na vlastní žádost, čímž poněkud zaskočil vodňanské činovníky, kteří tak museli nenadálou situaci řešit.

 

Šéf Dynama Vladimír Koubek v Roudném mluvil o mládežnickém projektu. Chci jihočeský fotbal spojovat, řekl

pátek, 25. června 2021, 23:20ČlánkyI. A třída - 6. liga1. ligaProjekt Jihočeský fotbal
 

Roudné – Už má za sebou jednání s představiteli druholigového FC Táborsko, v diáři termín setkání se zástupci třetiligového FC Písek a také návštěvu Malše Roudné, kde JUDr. Vladimír Koubek, nový majitel českobudějovického SK Dynamo, strávil více...

 

K oslavě 75 let fotbalu v Halámkách pozvali Amforu

středa, 23. června 2021, 22:34ČlánkyOkresy
 

V sobotu 26. června 2021 si fotbal v pohraničních Halámkách připomene 75. výročí od oficiálního založení klubu po druhé světové válce pod názvem ČSK Vitoraz Halámky. V současné době hrají místní fotbalisté v okresním přeboru Jindřichohradecka.

 

Turnaje K. Újezd 2021 a Fotbal spojuje jsou u konce. Vltavotýnskou ligu rozhodne finále v Kolodějích

středa, 23. června 2021, 20:28ČlánkyI. A třída - 6. ligaOkresyI. B třída - 7. ligaTurnaje
 

Dva jarní náhražkové turnaje za předčasně ukončenou sezonu skončily. Prvenství si s předstihem zajistily Spartak Kaplice a TJ Nová Ves, která triumfovala podruhé za sebou. Dramatickou zápletku má závěr Vltavotýnské ligy. Vedoucím Kolodějím došel...

 

Táborsko zahájilo přípravu, kádr dozná hodně proměn

středa, 23. června 2021, 17:24Články1. liga
 

Táborsko – Trenér FC MAS Táborsko Miloslav Brožek se svými spolupracovníky přivítal ve středu 23. června hráče A týmu na začátku letní přípravy před dalším ročníkem Fortuna: Národní ligy.

 

První letní posily Dynama jsou Michal Škoda a Patrik Hellebrand

středa, 23. června 2021, 08:08Články1. liga
 

Nepříliš úspěšné fotbalové jaro ve Fortuna lize, kdy českobudějovické Dynamo selhávalo střelecky, nutí vedení klubu posilovat ofenzivní sílu mužstva. Prvními akvizicemi, které se zapojily od startu letní přípravy, se stali hrotový útočník Michal...

 

Trenér Táborska Kamil Tobiáš bude působit v Iráku

úterý, 22. června 2021, 18:26Články2. liga
 

Táborsko – Šéftrenér SCM klubu (dorostenecké kategorie) FC MAS Táborsko Kamil Tobiáš se ve své kariéře podívá na Blízký východ v oblasti jihozápadní Asie. Podepsal roční kontrakt jako asistent trenéra u národní reprezentace Iráku U23, což je tým...

 

Máme ještě pár volných míst, hlásí pořadatelé fotbalového příměstského kempu

úterý, 22. června 2021, 13:22ČlánkyMládežLetní kemp
 

I v letošním roce se o prázdninách uskuteční další ročník letního příměstského kempu Jihočeského fotbalu v Českých Budějovicích. Děti mohou podle věku vybírat jeden ze dvou termínů a těšit se na spoustu pohybu, zábavy a zážitků s novými kamarády.

 

Fotbalisté Písku zahájili přípravu na novou sezonu

úterý, 22. června 2021, 09:20Články3. liga
 

Fotbalisté Písku jsou od pondělí znovu v pravidelném tréninkovém zápřahu. V rámci letní přípravy na nový soutěžní ročník Fortuna ČFL absolvovali úvodní trénink.

 
Reklama