Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Dynamo na týmovém focení předvedlo nové dresy

úterý, 20. července 2021, 20:39Články1. liga
 

Českobudějovické Dynamo má za sebou tradiční předsezónní fotografování. Kromě oficiální společné fotografie došlo i k focení profilových snímků.

 

Na utkání se Zbrojovkou může být přítomno maximálně 1500 lidí

úterý, 20. července 2021, 19:48Články2. liga
 

Tábor - Vedení FC MAS Táborsko informuje fanoušky o podmínkách vstupu na páteční mistrovský zápas se Zbrojovkou Brno (18.00 stadion Kvapilova) a další domácí zápasy.

 

Na Ježkově memoriálu obhájil prvenství Rysův Dream team, Týn skolil až po penaltách. Třetí místo obsadila Kaplice

neděle, 18. července 2021, 17:53ČlánkyKrajský přebor - 5. ligaI. A třída - 6. liga
 

Tradiční letní turnaj v Olešníku otvíral zápas kaplického Spartaku s týnskou Olympií. Semifinálové utkání se hrálo na dvakrát 30 minut.

 

V poslední přípravě remizovalo Táborsko s Plzní B 3:3

neděle, 18. července 2021, 11:28Články2. liga
 

Tábor – Plzeňští mladíci z Viktorky B byli posledním soupeřem A týmu FC MAS Táborsko v letní přípravě. Diváci viděli šest branek a spoustu dalších gólových příležitostí.

 

Chceme sázet na zkušenější hráče, říká šéf Junioru Strakonice Miroslav Říha

sobota, 17. července 2021, 18:19ČlánkyRozhovoryKrajský přebor - 5. liga
 

Novou filozofii začali razit ve Strakonicích. Mnozí fanoušci jistě pamatují doby, kdy v okresním městě působily dva oddíly, Fezko a ČZ. Divize byla ve Strakonicích ještě před deseti lety samozřejmostí, ale ve čtvrtém největším městě Jihočeského...

 

V Olešníku zavzpomínají na Miloslava Ježka už podevatenácté

pátek, 16. července 2021, 23:06ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Fotbalovým víkendovým lákadlem je Memoriál Miroslava Ježka v Olešníku, který se koná na památku tragicky zesnulého hráče FK Olešník. Na turnaji se představí kromě domácího Olešníka týmy Týna, Kaplice a Dream Team Zbyňka Rysa, který bude v sobotu...

 

V poslední přípravě se Táborsko utká s Viktorií Plzeň B

pátek, 16. července 2021, 18:25Články2. liga
 

Tábor – V sobotu 17. července od 10.30 hod. se na stadionu Kvapilova uskuteční poslední přípravný zápas A týmu FC MAS Táborsko. Soupeřem bude Viktoria Plzeň B.

 

Hokejisté Motoru si zahrají fotbal ve Strunkovicích. Přijede Koller, Šíp nebo Hašek

pátek, 16. července 2021, 18:02ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

V neděli se představí na zeleném pažitu ve Strunkovicích hokejisté Madety Motor proti místnímu oddílu. Ve druhém zápase domácí starou gardu prověří tým osobností složených Janem Bergerem. Předseda FAČR Petr Fousek předá sadu medailí vítězům ME...

 

Kladrubský a spol. nedali Jankovu šanci

pátek, 16. července 2021, 17:44Články4. ligaKrajský přebor - 5. liga
 

Vzhledem k výpomoci při obecní akci museli fotbalisté Jankova svůj sportovní program v tomto týdnu ztenčit na pouhé tři dny. V pondělí a úterý absolvovali náročné tréninky, ve středu vše završili přípravným utkáním s divizní rezervou ligového...

 
Reklama