Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Lom generálku zvládl úspěšně. Dorost viktoriánů porazil 5:2

neděle, 25. července 2021, 11:53Články4. liga
 

Divize startuje prvním podzimním kolem již příští sobotu a letní příprava Lomu vyvrcholila sobotním zápasem proti dorostu Viktorie Plzeň. Sokol měl utkání od samého začátku pod kontrolou a nakonec dokráčel k tříbrankovému vítězství v poměru 5:2.

 

Jankov v přípravě nešetří góly. Střelecky se činil i v Trhových Svinech

neděle, 25. července 2021, 10:41ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

I ve třetím letním přípravném utkání Jankova padalo hodně branek. Tentokrát zamířili zelenobílí na zrekonstruovaný pažit do Trhových Svinů, kde místní Spartak, přední tým I.A třídy, porazili 5:1. Ve třech dosavadních přípravných zápasech Jankova...

 

Porážka od Brna bolí, body byly blízko

sobota, 24. července 2021, 15:15Články2. liga
 

Tábor - Kdyby po skončení prvního mistrovského zápasu F:NL mezi FC MAS Táborsko a Zbrojovkou Brno svítilo na ukazateli skóre 4:1, nikdo by se po průběhu duelu nedivil. Jenže na kdyby se fotbal nehraje, Táborsko své (minimálně) čtyři tutovky...

 

Zemřel českobudějovický rodák Miroslav Rambousek. Trenérské úspěchy sklízel na západě Čech

pátek, 23. července 2021, 23:14ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Bolestivou zprávu vstřebávají nejen fotbalisté z Klatovska. Po krátké, ale těžké nemoci zemřel fotbalový trenér Miroslav Rambousek. Bylo mu šestapadesát let. V minulosti působil v řadě klubů z klatovského okresu, kde se stal trenérskou legendou.

 

Prvoligové Dynamo vstupuje do sezony s cílem pohybovat se v tabulce do desátého místa

středa, 21. července 2021, 18:37Články1. liga
 

České Budějovice - Jediný jihočeský zástupce v nejvyšší fotbalové soutěži Fortuna 1. lize vstupuje do sezony 2021–22 pod ochranou nového majitele Vladimíra Koubka, s novým kapitánem Martinem Králikem, devíti posilami a cílem pohybovat se v...

 

FC MAS Táborsko se chce vyhnout záchranářským bojům

středa, 21. července 2021, 17:48Články2. liga
 

Tábor – Na předsezónní tiskové konferenci FC MAS Táborsko zazněl jasný cíl – v nadcházející sezoně F:NL se vyhnout záchranářským bojům. Letos na jaře si tým tyto „práce“ vyzkoušel a hodlá to změnit.

 

Velmi dobrému výkonu Písku scházela jen lepší koncovka

středa, 21. července 2021, 17:27Články3. liga
 

Písek - V dalším ze série přípravných zápasů porazili fotbalisté třetiligového Písku dorost Slavie Praha 3:1. Góly začaly padat až ve druhém poločase a postarali se o ně noví hráči v píseckém dresu.

 

Ve Strunkovicích se oceňovali mistři Evropy 1976

středa, 21. července 2021, 06:04ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

V neděli se ve Strunkovicích nad Blanicí uskutečnila tradiční fotbalová exhibice, kterou sledovalo přes šest stovek fanoušků.

 

Ladislav Bernát: Fotbalové dovednosti jsou na nižší úrovni než dřív. Hlavně, aby se děti hýbaly

úterý, 20. července 2021, 22:20ČlánkyMládežLetní kemp
 

České Budějovice - Zkušený fotbalový trenér Ladislav Bernát má na letním příměstském kempu i letos funkci šéftrenéra. Jeho úkolem je, mimo jiné, dávat dohromady trenéry, kteří se dětem věnují. Koordinuje je a společně pak pro malé fotbalisty...

 
Reklama