Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Přihlaste svůj tým. Okresní futsal přijímá nové kluby

čtvrtek, 19. srpna 2021, 10:35Články
 

Máte zájem hrát futsal a nevíte kde začít? Máte tým, který chcete přihlásit do soutěže? Okresní svaz futsalu Č. Budějovice stále přijímá přihlášky nových zájemců do nové sezony v okresních třídách.

 

V sobotu se koná turnaj mladších přípravek O pohár starosty města Chýnov

čtvrtek, 19. srpna 2021, 08:45ČlánkyMládež
 

Město Chýnov a Fotbalový klub Chýnov pořádají tuto sobotu, t.j. 21. srpna, na fotbalovém stadiónu již třetí ročník turnaje o Pohár starosty města Chýnov v kategorii mladších přípravek U9.

 

Ohlasy, sestavy, fakta a nejlepší hráči ve 2. kole KP

středa, 18. srpna 2021, 20:36ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Jihočeský kraj – Olešník, Č. Krumlov a zraněními oslabené Milevsko. Trojice mužstev, které zůstává po druhém kole s plným počtem bodů. Nová olešnická jednička Filip Miřátský udržel i napodruhé čisté konto. Jeho spoluhráči Dominik Štěch a Robert...

 

Veselí s Nemanicemi se podělily po bodu

středa, 18. srpna 2021, 14:52ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Veselí nad Lužnicí - První utkání po dlouhé pauze přineslo především bojovný fotbal. V utkání 1. A třídy skupiny B mezi veselskou Lokomotivou a Nemanicemi se obě mužstva střídala ve vedení a nakonec se rozešla smírně.

 

Stašský mix propadl v závěru poločasu

středa, 18. srpna 2021, 11:48ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Stachy - Domácí trenér dal v tomto zápase šanci více generacím. Nejmladšímu hráči bylo 16 a nejstaršímu 47 let. Hosté z Dražejova tým posílili a byli jasnými favority.

 

Dynamo informuje o odvolání Martina Vozábala

středa, 18. srpna 2021, 10:44Články1. liga
 

Předseda představenstva klubu, JUDr. Vladimír Koubek, v pondělí vpodvečer po jednání v předchozím týdnu oznámil Martinu Vozábalovi své rozhodnutí o ukončení spolupráce v klubu i Akademii a Martin Vozábal toto rozhodnutí přijal.

 

V Záblatí vzpomínali na Milana Pavlíka. Zahozená penalta je stála lepší výsledek

středa, 18. srpna 2021, 09:28ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Záblatí – Poslední dva ročníku se kvůli covidu nedohrály. Po druhém přerušení se na očekávaný start čekalo deset měsíců. Dlouhá pauza ve výkonnostním fotbale o tomto víkendu skončila a konečně se začaly hrát i nižší krajské soutěže.

 
Reklama