Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Dražice s Jankovem si body rozdělily po bezgólové remíze

úterý, 31. srpna 2021, 18:54ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Dražice - Jankov se trápí v ofenzivní části. Ze čtyř odehraných duelů hned ve třech z nich nedokázal skórovat. V posledním případě v Dražicích, kde nebyl schopen dotáhnout ani jednu ze svých několika slibně se vyvíjejících akcí. A když ve druhé...

 

Nové Vsi vyšel vstup do sezony nad očekávání. Potřetí vyhrála s béčkem Prachatic a je první

úterý, 31. srpna 2021, 18:04ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Nová Ves - Ke třetímu kolu soutěže nastupovaly týmy v rozdílných pozicích, když domácí po výhře v Netolicích byli na vítězné vlně a hostující hráči Prachatic přijeli napravovat debakl z minulého kola se Semicemi. I do Nové Vsi přijeli hosté...

 

Reprezentační premiéra na Doprastav stadionu. Už ve čtvrtek se hraje Česko – Rakousko dorostenek WU17

úterý, 31. srpna 2021, 17:05ČlánkyMládežI. A třída - 6. liga
 

Roudenský Doprastav stadion bude ve čtvrtek 2. září od 17 hodin místem mezistátního utkání Česko – Rakousko WU17, tedy dívek do 17 let.

 

Chýnovští se v magnetu kola rozešli po velké bitvě smírně s Kovářovem

úterý, 31. srpna 2021, 14:16ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Chýnov – Poutavý duel ve skupině B I. A třídy nabídl los 3. kola. Domácí FC Chýnov přivítal Kovářov, celky, které v předchozím nedohraném ročníku za podzimních osm kol skončily na prvním a třetím místě.

 

Penalty posadily Vodňany do sedla. Kaplice jen zmírnila porážku

úterý, 31. srpna 2021, 13:32ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Ve třetím kole se Kapličtí představili ve Vodňanech, kde loni schytali debakl 6:1. Po výhrách ve Vimperku a doma s Mirovicemi pomýšleli na bodový zisk i v tomto střetnutí.

 

I. B třída: Do třetice za tři body. Na vítězné vlně pluje kvarteto mužstev

pondělí, 30. srpna 2021, 18:05ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Jihočeský kraj – Pouze čtyři celky doposud neztratily ani bod. Sedlice ve skupině B a trojice z „déčka“ Studená, Třebětice a střelecky nabuzený Neplachov, který nasázel už 19 branek. Velké drama se odehrálo v K. Řečici, kde Suchdol promrhal...

 

Letenští mladíci využili svůj potenciál a porazili Táborsko 4:1

pondělí, 30. srpna 2021, 17:42Články2. liga
 

Praha/Strahov – Porážku 1:4 si odvezl A tým Táborska z pražského Strahova. Mladíci ze Sparty B plně využili svůj potenciál a také chyb v defenzivě Táborska a zápas výsledkově ovládli.

 
Reklama