Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Koloděje křtily nové střídačky a traktor. Kulatiny slavila čtveřice bývalých či současných hráčů

pátek, 24. září 2021, 11:01ČlánkyOkresy
 

Koloděje nad Lužnicí – Poslední domácí zápas ambiciózních Koloděj v okresní IV. třídě proti Křemži B (vloni Vrábče) byl oproti minulým významný hned z několika důvodů.

 

Ohlasy, sestavy, fakta a nejlepší hráči ve 7. kole KP

středa, 22. září 2021, 22:58ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Jihočeský kraj – O přední příčky přeboru se hrálo na olešnickém hřišti, kde hostující Prachatice pykaly za dvě fatální chyby v obraně, které neporažený Olešník potrestal. Na druhé místo se posunul Rudolfov. Překvapení podzimu uspělo i v derby u...

 

Futsalistům Absolutu začíná sezona, v pátek přivítají Chotěboř

středa, 22. září 2021, 21:38Články
 

Již za pár dní začíná 1. kolem 2. Futsal ligy západ sezona futsalistům z Absolut Černý Dub. V utkání, které je na programu tento pátek (24. 9. 2021) od 20:30 hod. v českobudějovické Sportovní hale, jim bude soupeřem celek z Vysočiny, FK Boca...

 

Mladík s francouzskými kořeny Štěpán Pineau přišel, uviděl a skóroval

středa, 22. září 2021, 08:55Články3. liga
 

Písek - Přišel jsem, uviděl jsem, zvítězil jsem (Veni, vidi, vici), pravil Caesar v roce 47 před Kristem, když bleskově vyhrál bitvu proti králi Farnakovi. Stejná slova mohl pronést, klidně i bez patosu, devatenáctiletý písecký záložník Štěpán...

 

První prohra Nové Vsi přišla v derby v Trhových Svinech

úterý, 21. září 2021, 21:42ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Trhové Sviny - Souboj dvou celků z horní poloviny tabulky I. A třídy, skupiny A, sliboval zajímavý zápas. Svinenští byli v plné síle, Novoveským chybělo z různých důvodů šest hráčů.

 

Chýnovští fotbalisté přivezli z Dačic velmi cenné tři body

úterý, 21. září 2021, 17:50ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Dačice - V dalším mistrovském utkání I. A třídy, skupiny B, zajíždělo chýnovské mužstvo v letošním ročníku k nejdále vzdálenému soupeři a odměnou za dalekou cestu mu byly tři body za perně vybojované a cenné vítězství.

 

Brankář Šimon Pecháček k duelu v Opavě: Práce jsem měl méně, ale složité to určitě bylo

úterý, 21. září 2021, 17:26ČlánkyRozhovory2. liga
 

Táborsko – Gólman FC MAS Táborsko Šimon Pecháček určitě patří k nejlepším ve druhé fotbalové lize. Svědčí o tom i fakt, že vychytal čtyři nuly, naposledy v Opavě po výsledku 0:0. Odchovanec Sparty Praha se ohlíží nejen za utkáním ve Slezsku.

 

Poslední Stachy obraly o body první Sedlici

úterý, 21. září 2021, 16:50ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Stachy - Domácí zatím nezískali ani bod, hosté byli na čele tabulky. Očekávalo se jasné vítězství Sedlice, ale po zápase jejich fanoušci sportovně uznali, že remíza je spravedlivá.

 

Sumář divize: Kadula předvedl další gólparádu, Lom ukazuje záda s pětibodovým náskokem

úterý, 21. září 2021, 00:23Články4. liga
 

Jihočeský kraj – Program jihočeských celků v divizi se ve víkendovém kole smrskl jen na tři zápasy. Na pořadu totiž byla dvě krajská derby. Za otloukánka byl opět J. Hradec, který po sedmičce v Soběslavi utržil stejný výprask i na Složišti s...

 
Reklama