Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Teď už to snad pošlape, jak má, doufá milevský Filip Hadáček, který se stal Mužem kola

 
čtvrtek, 12. září 2024, 19:28

Milevsko - Tomu se říká povedené střídání! Na hřiště vyběhl v 66. minutě a za dalších šest minut už měl na svém kontě dvě vstřelené branky. I díky tomu si Milevsko v pátém kole krajského přeboru připsalo domácí vítězství 4:2 (1:0) nad Týnem a jednadvacetiletý ofenzivní fotbalista Filip Hadáček si premiérově ve své kariéře řekl o titul Muž kola.

S čím vás trenér posílal na hřiště? Dal vám za úkol zápas rozhodnout?

Posílal mě tam s tím, abychom přidali ještě nějaký gól. Byli jsme lepší a zasloužili jsme si vyhrát. To se nám povedlo, přestože jsme inkasovali dva zbytečné góly. 

Takže jste na plac s žádnými konkrétními úkoly nešel?

Nic extra speciálního to nebylo, jenom abychom si více dovolovali jeden na jednoho po lajně přes rychlost. Věděli jsme, že soupeř nemá obranu nějak extrémně rychlou. 

Vstřelil jste už někdy tak rychlé dva góly po sobě?

Rychlých gólů jsem už pár dal, pamatuji si třeba, že jsem vstřelil za písecký dorost hattrick do deseti minut, ale takhle hned po střídání to bylo úplně poprvé.

Jak byste svoje trefy popsal? Po jakých situacích padly?

První gól padl po naší hezké akci po pravé straně a dobré průnikové přihrávce. Už jsem doklepával balon do prázdné brány a druhý gól na to hned navazoval. Po dobrém sklepnutí našeho útočníka jsem si dal míč okolo obránce a zakončil jsem na zadní tyč.  

Po pěti kolech máte na svém kontě osm bodů. Není to trochu méně, než jste očekávali?

Asi jsme všichni očekávali, že první tři zápasy, které jsme zkomolili, pro nás dopadnou lépe. Jsme rádi, že jsme do toho konečně dostali, nesmírně nám k tomu pomohl minulý zápas ve Svinech, který jsme vyhráli 3:0. Teď už to snad pošlape tak, jak má.

První tři kola vám vůbec nevyšla, když jste remizovali s Dražicemi, Strunkovicemi a poté jste podlehli Semicím. Čím to bylo dáno?

Myslím si, že jsme narazili na soupeře, kteří nám moc nevyhovují. Stoupnou si do bloku, celý zápas brání a nám se lépe hraje pro těm, kteří chtějí hrát fotbal. Teď se nám to podařilo konečně překonat. 

Troufnete si odhadnout po těch pěti odehraných kolech, na jaké příčky by mohlo Milevsko v tabulce útočit?

Takhle to úplně říkat nechci. Chceme hrát nahoře a dobrý fotbal, ale konkrétní místo určené nemáme.

Ideální jedenáctka 5. kola KP


Zdeněk Vojtíšek (Strunkovice)

Daniel Frnoch (Roudné), Michal Mareš (Dražice), Luděk Zborník (Semice), Štěpán Prokeš (Rudolfov)

Jan Hoch (Osek), Lukáš Pomej (Strakonice), Jakub Rauscher (Protivín), Filip Hadáček (Milevsko)

Bořek Dočkal (Olešník), Jakub Škarda (Sokol Sez. Ústí)

 
 
Napsal(a) Redakce | Foto Petr Vlasák