Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Krajský přebor - 5. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Mráz jsme si užili, směje se autor šesti branek Jakub Říský

středa, 28. února 2018, 09:35ČlánkyRozhovoryKrajský přebor - 5. liga
 

Osečtí fotbalisté pálí v zimních přípravných zápasech ostošest. O jejich mimořádné produktivitě se v neděli odpoledne přesvědčili i Vimperští, kteří utržili na strakonické umělce potupných deset gólů. Šest nastřílel sám útočník Jakub Říský (27...

 

Klatovy předčily útok Katovic. Výměna Požárka za Rybáka zpečetěna

úterý, 27. února 2018, 16:37ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Katovice, nejlepší celek strakonického okresu, se utkal na umělce ve Strakonicích s divizními Klatovy, které se bude snažit vyvést ze sestupových vod nový trenér Michal Čadek z Blatné.

 

Čimelice byly Dobříši vyrovnaným soupeřem

úterý, 27. února 2018, 12:12ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Po páteční přípravě v Příbrami se mužstvo SIKA vydalo v neděli do Dobříše. I přes mrazivé počasí sehrálo s divizím týmem Středočechů vyrovnanou partii, rozdíl třídy nebyl vůbec znát.

 

Souboj Rudolfova s Jankovem rozhodl zimní střelec Zajíc

pondělí, 26. února 2018, 11:40Články4. ligaKrajský přebor - 5. liga
 

Ještě než se všichni hráči a příznivci SK Jankov vydali na sportovní ples, v sobotu odpoledne se v mrazivém počasí střetli na Složišti s tradičním soupeřem z Rudolfova. Po vyrovnaném průběhu hry se nakonec z výhry mohl těšit divizní tým, jemuž k...

 

J. Hradec zvítězil na půdě Havlíčkova Brodu

pondělí, 26. února 2018, 11:28ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

K dalšímu přípravnému utkání zavítali hradečtí fotbalisté na UMT divizního Havlíčkova Brodu, který v Moravskoslezské skupině D okupuje po podzimu dvanácté místo.

 

SK Rudolfov má nové vedení. Plánuje zkvalitnit práci s mládeží a dobře reprezentovat v kraji

sobota, 24. února 2018, 13:34ČlánkyRozhovoryKrajský přebor - 5. liga
 

Sportovní klub Rudolfov si na začátku února na řádné valné hromadě zvolil nové vedení na další tříleté období. Kvůli šíření několika nepravdivých informací vydal klub oficiální tiskovou zprávou, aby v ní uvedl vše na pravou míru.

 
Reklama