Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

FC Silon Táborsko zahájil letní přípravu a má smělý plán: skončit do 5. místa

pondělí, 19. června 2023, 17:10Články2. liga
 

Táborsko – Sedmý celek minulé sezóny Fortuna: Národní ligy – FC Silon Táborsko – zahájil v pondělí 19. června letní přípravu na ročník 2023/24. Hráče přivítali většinový vlastník klubu Petr Kolář, předseda správní rady klubu Ondřej Dvořák,...

 

Slavící Třebětice neponechaly nic náhodě a na závěr přesvědčivě zvítězily s druhým Chýnovem

pondělí, 19. června 2023, 10:18ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Třebětice – Domácí fotbalisté si po nepovedeném utkání v minulém kole v Lišově v pátečním podvečeru na domácím hřišti hned od začátku zápasu vytvořili nad oslabeným chýnovským mužstvem (bez opor Rabiňák, Mareš a Král) výraznou územní převahu.

 

Půltucet za poločas, Roudenští smetli Čkyni a slaví triumf v I. A třídě

neděle, 18. června 2023, 16:23ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Malše Roudné si v závěrečném kole I. A třídy, skupiny A, který rozhodovalo o konečném pořadí na prvních dvou místech, s chutí zastřílela. Čkyni smetla jednoznačně 6:1. Půltucet gólů nasázela už do přestávky.

 

Kapličtí zakončili sezónu zaslouženou výhrou v Lhenicích

neděle, 18. června 2023, 11:04ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Lhenice - K derniéře soutěžního ročníku se vydali Kapličtí do Lhenic. V tomto duelu chtěli navázat hosté na svá utkání na hřištích soupeřů, kde se jim poměrně daří.

 

KP: Jindřichův Hradec se rozloučil se soutěží výhrou nad Olešníkem. Sestupující Prachatice padly s Rudolfovem

neděle, 18. června 2023, 10:32ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Jihočeský kraj – Krajský přebor vyvrcholil v pátek a v sobotu závěrečným 16. kolem. O přeborníkovi kraje i o sestupujících již bylo rozhodnuto a téměř na všech stadionech tak byli diváci svědky ofenzivních manévrů a viděli hodně branek. V...

 

Trenér Miroslav Strnad končí v Milevsku. Jde k mladšímu dorostu do Táborska

sobota, 17. června 2023, 09:29ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Milevsko - Domácí duel s Prachaticemi byl pro milevského trenéra Miroslava Strnada u A mužstva tím úplně posledním. Vzduchotechniky trénoval v krajském přeboru šest roků.

 

Radim Pouzar: Řekl jsem, že pokračovat budu jedině tehdy, když se bude trénovat

pátek, 16. června 2023, 09:11ČlánkyRozhovoryKrajský přebor - 5. liga
 

Rudolfov - Fotbalisté Rudolfova porazili minulý pátek na domácím hřišti Hlubokou 3:2. U všech tří gólů vítězného týmu byl Radim Pouzar. Jeden gól sám dal a na další dva nahrál. Když jsme mu oznámili, že byl vyhlášen Mužem kola, byl mile...

 

Trenér Radomil Procházka opouští kormidlo Nové Vsi. Začínal tu ve IV. třídě

čtvrtek, 15. června 2023, 11:51ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Nová Ves u Českých Budějovic – Domácí střetnutí s Planou bylo pro hrající trenéra Radomila Procházku posledním. Po úspěšných letech končí. Cítí, že potřebuje změnu. V novoveském klubu strávil dlouhých třináct let.

 
Reklama