Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Případ Jankov – Semice je vyřešen. Sudí už si nepísknou ani v okrese!

úterý, 30. května 2023, 17:43ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

České Budějovice – Zářez za bílého dne. Nováček Semice se v nedělním střetnutí nestačil divit, jak rozhodčí kupí chybu za chybou, silně ovlivňují střetnutí ve prospěch Jankova a nakonec dovedou domácí jedenáctku k potřebnému zisku tří bodů....

 

Strunkovice si v boji o postup udržely naději a stále pronásledují vedoucí dvojici

úterý, 30. května 2023, 17:05ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Strunkovice – V domácím zápase 24. kola I. A třídy hostil domácí Blaník nebezpečný tým Plané u Českých Budějovic. Trojice rozhodčích Lukáš Tomaň, Vít Vejčík, Karel Handšuh a delegát Jaroslav Vrchota dozírali na kvalitní fotbal.

 

Mirovice splnily roli favorita, Novou Ves porazily 5:1

úterý, 30. května 2023, 16:55ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Mirovice - V tabulce druhé Mirovice přivítaly ve 24. kole hosty z Nové Vsi. Od domácích se čekalo povinné vítězství, od hostů jestli překvapí domácí.

 

Veselská Lokomotiva podle očekávání nezaváhala. Poslední Nemanice porazila 7:0

úterý, 30. května 2023, 16:07ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Veselí nad Lužnicí - Domácí Lokomotiva se utkala za krásného slunečného počasí s beznadějně posledními Nemanicemi a potvrdila roli favorita zápasu.

 

Diváci v Protivíně viděli průměrný zápas a žádný gól

pondělí, 29. května 2023, 22:42ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Protivín - Především pro hosty z Prachatic důležitý zápas skončil bezbrankovou remízou. Jakou má bod pro Tatran hodnotu, to se ukáže až po třicátém kole.

 

Strakoničtí proti Táborsku výhodu jednoho hráče v poli navíc nevyužili

pondělí, 29. května 2023, 22:10ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Strakonice - Hosté z Táborska hráli od 10. minuty bez vyloučeného brankáře Hňupa. Přesto ve Strakonicích nastříleli pět gólů a odvezli si plný počet bodů.

 

Kaplice podala proti Roudnému srdnatý výkon, na favorita ale nestačila

pondělí, 29. května 2023, 15:47ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Kaplice - V páteční předehrávce za krásného počasí na výborně připraveném hřišti hostili Kapličtí po třech výhrách v řadě horkého aspiranta postupu, konkrétně řečeno roudenskou Malši.

 

Rozlučka s ikonickým kapitánem Navrátilem přinesla bod s Příbramí

neděle, 28. května 2023, 21:32Články2. liga
 

Tábor – FC Silon Táborsko si v posledním kole Fortuna: Národní ligy připsal remízu s Příbramí 2:2. A nebylo daleko od toho, aby získal body tři. V utkání se se svou bohatou kariérou rozloučil za ovací publika domácí 39letý legendární kapitán...

 

Tři body z Admiry znamenají pro Písek záchranu

neděle, 28. května 2023, 19:06Články3. liga
 

Praha - Nedělní zápasy třetí ligy určily letošního vítěze a jasno už začíná být také na dně tabulky. Vítězem ČFL se staly Domažlice, Písečtí udělali rozhodující krok k setrvání v soutěži výhrou v Praze nad Admirou a dvě kola před koncem jsou z...

 
Reklama