Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída: Sedlec obdržel doma od Zlaté Koruny půltucet, přestřelku v N. Bystřici ovládla Olešnice 7:4! V Loučovicích se nehrálo

 
neděle, 19. září 2021, 14:59

Jihočeský kraj - Zápas posledních dvou družstev skupiny A se nekonal. Béčko T. Svinů nedalo dohromady jedenáct hráčů. Ve skupině B remizovaly poslední Stachy s první Sedlicí, čehož využil Dražejov a katapultoval se na vedoucí příčku. Navíc má zápas k dobru. Planá nad Lužnicí porazila v derby rezervu Soběslavi dvěma góly exsoběslavského útočníka Šmídmajera. Sepekov překvapivě prohrál v Kestřanech gólem Lebedy z 89. minuty. A to domácí hráli poločas o desíti. Vedoucí tandem skupiny D Neplachov – Třebětice zůstává bez ztráty kytičky. D. Bukovsko inkasovalo ve Studené v rozmezí tří minut tři góly a bylo po nadějích.

SKUPINA A

Dolní Dvořiště potvrdilo svou dobrou formu a vyhrálo u svého soupeře ve Chvalšinách, když všechny góly realizovalo v první části utkání. Za domácí korigoval skóre čtvrt hodiny před závěrem Lukáš Fučík. Vítěz je v tabulce první před též kvalitně hrajícími Hrdějovicemi. Ty o gól vyhrály v Boršově nad Vltavou, když jediný gól zaznamenal již ve 13. minutě první půle Miroslav Studnička. Kamenný Újezd prohrál o gól na domácím trávníku s rezervou Roudné. Hosté se ujali v první půli vedení. Ve druhém sice domácí stav srovnali po hodině hry Danielem Průdkem, dvě minuty nato rozhodl o konečném výsledku roudenský Jaroslav Král. Rezerva Malše má v tabulce jednobodovou ztrátu na čelo tabulky a je třetí.

Větřní vyhrálo nad SK Mladé o gól, když vítěznou trefu zaznamenal sedm minut před koncem utkání Rudolf Weinhard. Sedlec schytal pořádnou nakládačku na svém trávníku od Zlaté Koruny, ta po vyhrané první půli o tři góly pokračovala ve svém dobrém výkonu a v té druhé přidala další tři. Poslední zaznamenal střídající Martin Štěpánek. Dříteň si na svém hřišti nedokázala poradit s Frymburkem a utkání skončilo bezbrankovou plichtou. Loučovice se svého soupeře rezervy Trhových Svinů nedočkali. Hosté pro malý počet hráčů k utkání neodcestovali a další záležitosti bude řešit STK.

SKUPINA B

Dražejov vyhrál o gól nad Střelskými Hošticemi a vede tabulku o skóre před Sedlicí, která pouze bezgólově remizovala ve Stachách, pro které to byl první bod získaný v soutěži. Bavorov pouze remizoval s druhou prachatickou rezervou. Domácí se sice ujali na začátku první půle vedení, avšak v poslední minutě jim zkazil radost vyrovnávací gól Jana Lukeše. Rezerva strakonického Junioru pouze remizovala s Vacovem. Hostům se podařilo srovnat dvougólové vedení díky vlastnímu gólu Ondřeje Šimka z 50. minutě hry. V dalším průběhu již gól nebyl zaznamenán.

Zvedá se výkon Znakonu Sousedovice, který přivezl všechny body z Cehnic. Po prohraném prvním poločasu v tom druhém zapnul, zaznamenal tři gólové trefy a otočil zápas ve svůj prospěch, aniž by umožnil domácím korekci výsledku. Lhenice vybojovali s Bělčicemi těsnou výhru o gól. Na dva střelecké úspěchy domácích reagoval snížením skóre utkání devět minut před závěrečným hvizdem rozhodčího kapitán hostů Karel Hanzlík.

V jediném nedělním utkání si Volyně odvezla bod z trávníku v Husinci. V divácky atraktivním utkání, co se produktivity obou mužstev týče, se o góly střídala obě mužstva. Domácí hráli od 63. minuty o jednoho hráče v poli navíc při vyloučení Martina Maliny a nepodařilo se jim překlopit rameno vah na svou stranu.

SKupina C

Jistebnice si na čele tabulky udělala již čtyřbodový náskok, když přidělila milevské rezervě na jejím trávníku “bůra“. Střelecky se prosadil s dvěma trefami Jan Stoszek. Za domácí byl vyloučen v 76. minutě Martin Štemberk. Hosté však již do té doby vedli o čtyři góly a příliš se už nesnažili skóre zvyšovat. Hradiště se dostalo díky výhře nad Bostonem Kluky již na druhé místo tabulky. Po bezgólovém stavu v prvním poločasu začaly brankové hody až po přestávce. Planá nad Lužnicí i díky dvěma trefám svého kanonýra Jiřího Šmídmajera porazili soběslavskou divizní rezervu.

Určitě překvapivou prohru utrpěl Sepekov v Kestřanech. Jediný gól zaznamenal minutu před koncem zápasu Martin Lebeda. Hosté gólově nevyužili ani přesilovku po vyloučení Lukáše Markvarta již z konce první půle! Božetice si to v derby rozdaly s Chyškami a zrodila se plichta. Domácí poslal do vedení Josef Fara a za hosty srovnal skóre čtvrt hodinky před závěrem Ondřej Vačlena.

Mladá Vožice prohrála na Větrovech po poločasovém vedení domácích o gól. O výsledku nakonec rozhodl Michael Ševčík v 65. minutě hry, to už hráli Mladovožičtí v poli deset minut o jednoho hráče méně, když byl vyloučen Jakub Teplo. Chotoviny ztratily na svém trávníku dva body v souboji s Čížovou.

SKUPINA D

Oba vedoucí týmy, které v soutěži neztratily ještě ani bod, vyhrály. Neplachov přivezl všechny body z Lomnice nad Lužnicí, která se trápí na předposledním místě tabulky. Třebětice zas plně bodovali doma s rezervou Třeboně. Studená po jednogólové výhře v první půli zaznamenala v té druhé další tři trefy v průběhu tří minut a bezpečně porazila Dolní Bukovsko. Za domácí opět zářil nejlepší kanonýr všech krajských soutěží Libor Dvořák se čtyřmi góly a má na svém kontě po šesti odehraných kolech již 14 gólů! Za hosty se pak dvakrát trefil Lukáš Chochol.

Horní Žďár prohrál s Kardašovou Řečicí, když mu byl vyloučen Tomáš Roštek v 73. minutě hry. Dvě minuty nato pečetil výhru hostí z pokutového kopu devatenáctiletý Jonáš Madar. České Velenice, loni touhle dobou lídr tabulky, dnes poslední mužstvo, podlehl o gól Suchdolu nad Lužnicí. Poločas vyhráli hosté s jednogólovým náskokem. Po změně stran odskočili na třígólový rozdíl. Nakonec dvěma trefami v průběhu dvou minut domácí snížili v závěru utkání náskok hostů na jeden gól, vyrovnat se jim však nepodařilo.

Buk nedal šanci Ledenicím a pokořil je čtyřmi kousky, všechny si nechal až na druhou půli. Gólové hody viděli diváci v Nové Bystřici, tady vyhráli hosté z Olešnice v hokejovém poměru 7:4. V bojovném utkání okořeněném dvěma červenými kartami v 86. minutě hry zaznamenali hosté v závěru (v průběhu deseti minut) tři góly a jinak remizové utkání dokázali překlopit na svou stranu. Za domácí se dvakrát prosadil Jakub Janoušek a za hosty třikrát Stanislav Drtina.

VÝSLEDKY 6. KOLA I. B TŘÍDY


SKUPINA A

TJ Sokol Chvalšiny – FK Dolní Dvořiště 1:4 (0:4)
Branky:
75. Fučík – 17. (pen.) Kubík, 20. Štifter, 22. Zeman, 45. Urazil.
Rozhodčí: Valeš – Petroušek, Matoulek. ŽK: 4:0 (Sluka, Klíma, Fic, Lamač). Diváků: 80.

SK Větřní – SK Mladé 2:1 (1:0)
Branky:
29. (pen.) Ješina, 83. Weinhard – 60. Červený.
Rozhodčí: Barva – Vejčík, Kemény. ŽK: 6:2 (Kotlár, Hromada, Krák, Vnuk, Karfík, Konečný – Voneš, Šafrata). Diváků: 50.

SK Sedlec – SK Zlatá Koruna 1:6 (0:3)
Branky:
50. Reindl – 22. Šebelka, 30. Král, 40. Fuciman, 61. Rytíř, 77. Persán, 86. Štěpánek.
Rozhodčí: Hučík – Studený, Vejčík. ŽK: 2:0 (Koňařík, Samohejl). Diváků: 60.

TJ Dříteň – FC Šumava Frymburk 0:0
Rozhodčí:
Hanzlíková – Marek Mráz, Barva. ŽK: 3:2 (Matoušek, Rys, Werner – Bagoni, Malák). Diváků: 50.

Vltavan Loučovice – TJ Spartak Trhové Sviny B – nehráno
Utkání nebylo sehráno pro nedostavení se mužstva hostů.

FK Boršov n. Vlt. - Slavoj Hrdějovice 0:1 (0:1)
Branky:
13. Studnička.
Rozhodčí: Zabilka - Prinz, Špelina. ŽK: 3:4 (Pokorný, Čuřík, Lísal - Winkler, Kučera, Filípek, Fajtl). Diváků: 70.

Sokol Kamenný Újezd - Malše Roudné B 1:2 (0:1)
Branky:
60. Průdek - 34. Šrámek, 62. Král.
Rozhodčí: Prinz - Zabilka, Feitl. ŽK: 1:1 (Průdek - Bilas). Diváků: 70.


SKUPINA B

TJ Sokol Bavorov – FK Tatran Prachatice C 1:1 (0:0)
Branky:
47. Fil. Gašpar – 90. Lukeš.
Rozhodčí: Klimeš – Rom. Novák, Sadlak. DFA: Němeček. ŽK: 2:0 (Folta, Polanský). Diváků: 50.

Junior Strakonice B – SK Vacov 2:2 (2:1)
Branky:
9. (pen.) Boukalík, 27. Krýsl – 37. Valta, 50. Šimek (vlast.).
Rozhodčí: Ovčáček – Syrovátka, Mach. ŽK: 3:2 (Rojík, Linhart, Krýsl – Jiří Mls, Bubík). Diváků: 80.

Sokol Stachy – TJ Sokol Sedlice 0:0
Rozhodčí:
Rom. Novák – Klimeš, Pluhař. ŽK: 1:0 (Bílý). Diváků: 50.

Sokol Cehnice – Znakon Sousedovice 1:3 (1:0)
Branky:
26. Krejsa – 46. Milan Glazunov, 57. Janáček, 74. Vaněček.
Rozhodčí: Ryklík – Křížovský, Raba. DFA: Přibyl. ŽK: 1:2 (Krejsa – Janáček, Brynda). ČK: 0:1 (75. Frýda). Diváků: 100.

SK Lhenice – TJ Sokol Bělčice 2:1 (1:0)
Branky:
45. Jar. Mrkvička, 50. Fišer – 81. Hanzlík.
Rozhodčí: Černý – Rom. Mráz, Landík. ŽK: 3:4 (Čech, Prenner, Jind. Dvořák – Ježek, Páca, Mucha, Jelínek). Diváků: 50.

TJ Dražejov – TJ Sokol Střelské Hoštice 2:1 (1:0)
Branky:
5. Bračok, 72. Hlavin – 89. Hlava.
Rozhodčí: Syrovátka – Ovčáček, Raba. ŽK: 2:1 (Hlavin, Hozman – Šíp). Diváků: 110.

TJ Slavoj Husinec – SK Slavoj Volyně  3:3 (2:2)
Branky: 10. Balica, 23. Wágner, 53. Cais – 2. Procházka, 5. Petr Hájek, 51. Mack.
Rozhodčí: Šíma – Harvalík, Pluhař. ŽK: 3:4 (Zelený, Petr Novák, Wágner – Malina 2, Prihara, Dlouhý). ČK: 0:1 (63. Malina). Diváků: 70.


SKUPINA C

TJ Sokol Planá nad Lužnicí – TJ Spartak Soběslav B 3:1 (2:0)
Branky:
4. a 44. Šmídmajer, 67. Matěj Kolář – 63. Drechsler.
Rozhodčí: Marek Mráz – Hanzlíková, Luk. Novák. DFA: Tupý. ŽK: 1:1 (Trčka – Podhradský). Diváků: 50.

FK IPD service Kestřany – TJ Sokol Sepekov 1:0 (0:0)
Branky:
89. Lebeda.
Rozhodčí: Křížovský – Ryklík, Smola. ŽK: 4:4 (Markvart 2, Tvrzský, Urban – Jiří Kosobud, Jan Bolek, Martin Petr, Kašpar). ČK: 1:0 (43. Markvart). Diváků: 100.

TJ Božetice – FC Chyšky 1:1 (1:0)
Branky:
12. Jos. Fara – 73. Ond. Vačlena.
Rozhodčí: Čarek – Bernát, Tanáč. DFA: Třeštík. ŽK: 3:3 (Fr. Horek, Luk. Stejskal, Jakeš – Michal Kosík, Ond. Vačlena, Mart. Prášek). Diváků: 95.

SK KAVAS Větrovy – TJ Sokol Mladá Vožice 3:1 (2:1)
Branky:
28. Voborský, 45. Petr Klejna, 65. Michael Ševčík – 30. Marek Želivský.
Rozhodčí: Trkovský – Brůžek, Třešňák. DFA: Hanzal. ŽK: 2:3 (Weinzettel, Trnka – Teplo 2, Tom. Kukla). ČK: 0:1 (55. Teplo). Diváků: 100.

TJ Sokol Chotoviny – TJ Sokol Čížová 1:1 (0:0)
Branky:
74. Bondarev – 53. Šitner.
Rozhodčí: Svoboda – Rous, Jos. Novotný. ŽK: 1:3 (Jar. Vrhel – Plic, Jašek, Kozelka). Diváků: 50.

FC ZVVZ Milevsko B – 1.FC Jistebnice  0:5 (0:2)
Branky: 63. a 78. Stoszek, 6. Buchtele, 45. Jan Muž, 50. Fil. Milaberský (vlast.).
Rozhodčí: Jeřábek – Kollárik, Smola. DFA: Michal Urban. ŽK: 1:4 (Fil. Milaberský – Ruber, Šváb, Stoszek, Jak. Bojko). ČK: 1:0 (76. Štemberk). Diváků: 79.

TJ Hradiště – 1.FC Boston Kluky  3:1 (0:0)
Branky: 52. Tichava, 75. Petr Valach, 87. Suk – 55. Mir. Štěpán.
Rozhodčí: Macháček – Filípek, Dušek. ŽK: 4:3 (Dav. Pichlík, Řezáč, Suk, Petr Valach – Voj. Košatka, Mir. Říha ml., Němec). Diváků: 100.


SKUPINA D

Sokol Horní Žďár – FK Kardašova Řečice 1922 1:3 (1:2)
Branky:
45. Hrdlička – 10. Valek, 23. Klokner, 76. (pen.) Jonáš Madar.
Rozhodčí: Muzika – Brych, Jiří Šťastný. ŽK: 2:4 (Roštek 2 – Ond. Madar, Vosecký, Houdek, Jánošík). ČK: 1:0 (73. Roštek). Diváků: 50.

AC Buk – TJ Slavoj Ledenice 4:0 (0:0)
Branky:
47. Mischnik, 48. Marek Šenkýř, 62. Heger, 65. Březina.
Rozhodčí: Křížek – Hladík, Havlík. DFA: Brož. ŽK: 1:3 (Heger – Havrda, Volf, Fencl). Diváků: 125.

FK Studená – TJ Dolní Bukovsko 6:3 (2:1)
Branky:
24., 67., 75. a 77. Lib. Dvořák, 24. Dokulil, 74. Šimánek – 55. a 83. Chochol, 41. Fr. Hruška.
Rozhodčí: Ondra – Blažek, Matěj Novotný. ŽK: 0:1 (Fr. Cihla). Diváků: 100.

FK Sokol Třebětice – TJ Jiskra Třeboň B 2:0 (0:0)
Branky:
57. Chvátal, 65. Voj. Habr.
Rozhodčí: Krejník – Ernst, Janovský. ŽK: 1:0 (Přívětivý). Diváků: 63.

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí – TJ Sokol Neplachov 0:3 (0:1)
Branky:
40. Jar. Hruška, 73. Ond. Dvořák, 81. Mohamed.
Rozhodčí: Petričák – Filo, Jiří Šťastný. ŽK: 1:2 (50. Mir. Šachl – Jan Švec, Ond. Šíma). Diváků: 100.

TJ Jiskra Nová Bystřice – Olešnice 4:7 (2:3)
Branky:
2. a 16. Janoušek, 54. Schramhauser, 72. (pen.) Frühauf – 21., 90. a 90+2. Stan. Drtina, 29. Raab, 37. Husa, 69. Horelica, 80. (pen.) Lenk.
Rozhodčí: Hladík – Křížek, Bartyzal. ŽK: 3:3 (Benkovský, Schramhauser, Frühauf – Horelica, Raab, Lenk). ČK: 1:1 (86. Kapias – 86. Mart. Koktavý). Diváků: 75.

TJ Lokomotiva České Velenice – Sokol Suchdol nad Luž.  2:3 (0:1)
Branky: 82. Bambule, 84. Martinec – 70. a 76. Dan. Trmal, 30. Černoch.
Rozhodčí: Ovčáček – Švec, Kořínek. DFA: Jos. Šafránek. ŽK: 6:3 (Mich. Filip 2, Samec, Mikl, Martinec, Jabůrek – Tom. Záruba, Černoch, Mich. Rácik). ČK: 1:0 (80. Mich. Filip).  Diváků: 300. Hráno v Nové Vsi nad Lužnicí.


Napsal(a) Jan Šerhant | Foto Jan Klein