Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída - 7. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

I. třídy: Exkrajské týmy vyhrávaly. Klikov v sedmi hráčích vydržel poločas

neděle, 26. srpna 2018, 21:04ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Událostí třetího kola oblastních soutěží byl nedohraný duel A skupiny I. B třídy. Nad fotbalem v Klikově se stahují černé mraky. Do Ledenic nedal dohromady ani jedenáctku a dorazil pouze v sedmi. Z toho s 57letým brankářem Šroubem, dvěma...

 

Zlaté Koruně patřil v Kaplici druhý poločas

úterý, 21. srpna 2018, 10:17ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

V prvním mistrovském utkání nového soutěžního ročníku přivítali Kapličtí v okresním derby Zlatou Korunu. Hrálo se pěkně připraveném hřišti před velice slušnou diváckou návštěvou.

 

I. třídy: Vimperk si vyšlápl na Bavorovice, duel nováčků vyhrála Nová Ves

neděle, 19. srpna 2018, 01:50ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

V úvodním kole oblastních I. tříd došlo na několik nečekaných výsledků. Vimperský Šumavan uštědřil nepopulárního bůra loňskému vítězi A třídy Bavorovicím. Nováček Lhenice přestřílel Větřní 5:3 a souboj historických nováčků Semic a N. Vsi skončil...

 

Ledenice zahájí sezonu se Studenou. Cílem je umístění mezi nejlepšími

pátek, 17. srpna 2018, 18:21I. B třída - 7. liga
 

Fotbalisté ledenického Slavoje čeká ostrý start do nové sezony. V I. B třídě byli přeřazeni do skupiny D a na první zápas musí cestovat do dalekého Mrákotína. Na startu sezony chybí několik opor.

 
Reklama