Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

I. B třída - 7. liga

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Volyňský fotbal oslavil 110. narozeniny, na hřišti řádili Sivok s Čížkem

úterý, 6. srpna 2019, 10:43ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Kolem čtyř stovek diváků dorazilo první srpnovou sobotu do Volyně, kde tamní Slavoj slavil výročí 110 let od založení fotbalového klubu.

 

Ledenice si v první přípravě zastřílely. Dřítni daly osm gólů

pátek, 2. srpna 2019, 13:45ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Povedený první zápas odehráli fotbalisté TJ Slavoj Ledenice v přípravě na novou sezonu. V Dřítni s místní TJ hráli 8:2. V dalším zápase pojedou do Křemže.

 

Ledenice vstupují do herní části přípravy. Odehrají tři zápasy

pondělí, 29. července 2019, 10:57ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice mají za sebou dva týdny letní přípravy. Hráči v ní absolvovali náročné fyzické tréninky. Do startu nového ročníku I. B třídy se bude tým věnovat herním prvkům.

 

Lukáš Winkler se vrací po zranění. A trénuje bez úlev

pátek, 26. července 2019, 16:48ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Na konci dubna musel v utkání 19. kola s Novou Bystřicí nuceně střídat útočník TJ Slavoj Ledenice Lukáš Winkler. Hřiště opustil ve 32. minutě v doprovodu spoluhráčů, protože si poranil při sprintu stehenní sval.

 

Do přípravy Slavoje se zapojí po zranění Jakub Fošum

pondělí, 22. července 2019, 13:04ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Druhý týden letní přípravy mají před sebou fotbalisté TJ Slavoj Ledenice. A od zítra se k týmu po půl roce připojí defenzivně laděný Jakub Fošum, který měl dlouhodobé problémy s kolenem.

 

Slavoj zahájil přípravu na novou sezonu. I s nováčky v týmu

pátek, 19. července 2019, 11:54ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Tři nové tváře se hlásily na prvním tréninku fotbalistů TJ Slavoj Ledenice, kteří ve čtvrtek 18. července zahájili přípravu na další sezonu v I. B třídě (sk. D). Tým první dva týdny čeká kondiční příprava.

 

Do Ledenic se vrací odchovanec Václav Hinterhölz

středa, 17. července 2019, 09:26ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Fotbalisté TJ Slavoj Ledenice hlásí další posilu pro sezonu 2019/2020. V pořadí čtvrtým novicem v kabině bude mladý a defenzivně laděný Václav Hinterhölz.

 

Do Ledenic by mohly přijít ještě dvě posily. Ve hře je i odchod Svobody

středa, 10. července 2019, 14:37ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Kádr fotbalistů TJ Slavoj Ledenice stále není uzavřen a týden před startem letní přípravy finalizují pohyby v kádru. Aktuální seznam čítá včetně plánovaných posil 24 jmen. „Do startu přípravy chceme mít jasno,“ říká předseda klubu Zdeněk Vitoušek.

 

Dvacetiletý Štrosser je třetí letní posilou ledenického Slavoje

úterý, 9. července 2019, 10:44ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Vedení fotbalového klubu TJ Slavoj Ledenice hlásí třetí letní posilu. Ze Spartaku Trhové Sviny přivedlo na přestup dvacetiletého ofenzivního záložníka Jana Štrossera.

 

Obranu Ledenic vyztužil zkušený Ondřej Švarc

neděle, 7. července 2019, 11:44ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Kádr fotbalového klubu TJ Slavoj Ledenice se rozšířil o dalšího hráče. Po první ohlášené posile, kterou byl ofenzivní záložník Jakub Čermák, dořešilo vedení Slavoje i příchod do obrany. Z Nové Vsi-Brloh přišel na přestup komplexní obránce Ondřej...

 
Reklama