Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Chýnov prožil mimořádnou sezonu. Ve většině zápasů se mu střelecky dařilo

pondělí, 16. července 2018, 17:10ČlánkyRozhovoryI. A třída - 6. liga
 

FC Chýnov se stal štikou I. A třídy. Ve skupině B to skvěle střílelo dvojici Prášek – Král, mužstvo se v závěru jara vyhouplo na konečné třetí místo. Trenér Petr Holota mohl hodnotit skončenou sezonu jenom pozitivně.

 

Tomáš Froněk odchází na roční hostování

pondělí, 16. července 2018, 08:53Články3. liga
 

Velkou výzvu mají před sebou útočně ladění hráči, kteří se v aktuálně probíhající přípravě na nový ročník České fotbalové ligy ucházejí o místo v píseckém kádru.

 

Dynamo v generálce rozstřílelo Benešov 7:0

neděle, 15. července 2018, 16:08Články2. ligaAktuálně
 

Bez jakéhokoliv problému si Dynamo v generálce na ligovou soutěž poradil s třetiligovým Benešovem. Po sedmibrankové nadílce mohli Jihočeši slavit snadnou výhru, prezentovali se prakticky bezchybným výkonem. Dvakrát se v zápase trefil Petr...

 

Táborsko porazilo v závěrečné přípravě juniorku Slavie. Hattrickem se blýskl Ndiaye

neděle, 15. července 2018, 15:36Články2. liga
 

V sobotu odpoledne se táborský A-tým střetl na hřišti v Kamenici nad Lipou s juniorkou Slavie Praha. Kamil Tobiáš sestavu Táborska oproti utkání s Budějovicemi opět lehce pozměnil.

 

Střelnice na hřišti v Putimi. Čimelice smázly Sušici 15:0!

neděle, 15. července 2018, 10:35ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Na fotbalovém hřišti v Putimi se odehrál další přípravný zápas Čimelic. Po juniorce Sparty Praha (1:6) byl jejich soupeřem tým ze Sušice, který minulou sezonu sestoupil z Plzeňského KP. V jarní přípravě Čimelice v Sušici zvítězily 8:2.

 

Příprava začala. Hladké výhry Čimelic a Katovic. Milevsko vyhrálo domácí Memoriál poprvé od roku 2007

sobota, 14. července 2018, 23:53Články
 

V polovině července zahájilo několik mužstev letní seriál přípravných zápasů. Na turnaji v Milevsku vyhráli po jedenácti letech domácí vzduchotechnici. Čimelice rozstříleli Sušici, Katovice Lhotu u Plzně.

 

Dvě písecké jedenáctky porazily jednadvacítku Sparty

sobota, 14. července 2018, 17:50Články3. ligaAktuálně
 

Na konci úvodního týdne přípravy před blížícím se startem nového ročníku České fotbalové ligy nastoupili svěřenci trenéra Rostislava Grossmanna k úvodnímu přátelskému utkání. Na domácí půdě změřili síly s juniorkou pražské Sparty, pro kterou to...

 
Reklama