Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Olympie si užila 50. narozeniny hřiště se vší parádou

úterý, 31. července 2018, 17:57ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

V sobotu 28. 7. 2018 proběhly dlouho očekávané oslavy 50. výročí hřiště u Sokolovny. A nutno podotknout, že oslavy byly velmi zdařilé. Připomeňme si jejich průběh.

 

Turnaj O pohár města Veselí nad Lužnicí kořistí Třeboně

úterý, 31. července 2018, 17:37ČlánkyKrajský přebor - 5. ligaI. A třída - 6. ligaTurnaje
 

Desátý ročník tradičního turnaje se za úmorného vedra nesl ve znamení přípravných utkání, která se vyznačovala bojovností, nasazením a divákům nabídla i spousta zajímavých fotbalových momentů a to vše v duchu fair play.

 

Blatná si poradila s Hradištěm a remizovala s Osekem

úterý, 31. července 2018, 16:36ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Náročné soustředění ve Věšíně a dva přípravné zápasy o víkendu absolvoval krajský nováček z Blatné. V sobotu na domácím stadionu porazila Blatná Hradiště 5:0 a v neděli v dopředu smluveném střetnutí remizovala s Osekem 2:2. Generálku sehraje...

 

Kaplici v Lomnici nezastavilo ani vedro

úterý, 31. července 2018, 10:02ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

K dalšímu přípravnému utkání se Kapličtí vydali do Lomnice. U Lužnice na sebe narazila dvě mužstva, která skončila v uplynulé sezoně I. B třídy na druhých místech. Kaplice ve skupině A, lomnický Tatran ve skupině D.

 

Písecká devatenáctka nestačila na Čimelice

úterý, 31. července 2018, 08:51ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Duel týmu U19 FC Písek s celkem Čimelic byl jistě zajímavý nejen konfrontací dorostenců s dospělým fotbalem, ale také z pohledu trenéra žlutomodrých Tomáše Smrčiny, který ještě v loňské sezóně vedl právě Siko v krajském přeboru. Se svými novými...

 

Vlastní gól, velký obrat, strach o výsledek. Juniorka Dynama přemohla Jablonec 4:3

pondělí, 30. července 2018, 17:18ČlánkyMládežAktuálně
 

Přes úmorné vedro se hrál na Složišti ve 2. kole Juniorské ligy zajímavý fotbal, který soupeři okořenili dohromady sedmi góly. Jako první se trefil nešťastně do vlastní branky domácí Marek Kalousek a hosté brzy přidali druhou trefu, jenže...

 

Táborsko trápí koncovka a špatné začátky

pondělí, 30. července 2018, 15:55Články2. liga
 

Ve druhém kole vyrazili Táborští do Šluknovského výběžku, kde je hostil tým FK Varnsdorf. Utkání opět rozhodla branka z úvodu prvního poločasu.

 
Reklama