Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Hluboká slavila desátou domácí výhru s Čimelicemi

neděle, 30. dubna 2017, 20:14ČlánkyKrajský přebor - 5. ligaAktuálně
 

Jediné nedělní střetnutí Ondrášovka krajského přeboru svedlo proti sobě Hlubokou a Čimelice. Svěřencům Františka Cipra se v podzámčí daří a v zápase s minimem šancí na obou stranách vyhráli Adamovým gólem 1:0.

 

Opava pokořila Táborsko. Dordević stačil jen snížit

sobota, 29. dubna 2017, 23:35Články2. liga
 

Na Soukeníku na sebe narazily dva celky vyznávající ofenzivní pojetí. Ambiciózní Opava, finalista Mol Cupu, čtyřikrát po sobě neprohrála a v dobré formě ji zastihl také duel s Táborskem.

 

Admira potvrdila třígólovou normu a porazila Roudné

sobota, 29. dubna 2017, 21:04Články4. ligaAktuálně
 

Zatímco zbylé divizní zápasy v regionu byly odloženy, na výborném trávníků E.ON stadionu se malšané marně pokoušeli překvapit favorizovaný tým z pražských Kobylis. Ten dal „trojku“ v Českém Krumlově, doma Mariánským Lázním a normu si udržel i pro...

 

Písecká devatenáctka vybojovala bod proti Bohemians

sobota, 29. dubna 2017, 20:40ČlánkyMládež
 

Písečtí fotbalisté, a to především v domácím prostředí, ukazují, že hrát se dá s kýmkoli. U Otavy to poznala pražská Dukla, Liberec a v sobotu 29. dubna před obědem také další celek z nejvyšších pater tabulky České ligy dorostu Bohemians Praha 1905.

 

KP: Rudolfov porazil J. Hradec 2:1, Soběslav po skvělém úvodu veze výhru z Milevska

sobota, 29. dubna 2017, 18:42ČlánkyKrajský přebor - 5. ligaAktuálně
 

Z větší části odložené 23. kolo krajského přeboru mělo v sobotu na programu pouze dvě utkání. Od 16 hodin se na českobudějovickém Složišti utkal Rudolfov s J. Hradcem. Zápas, ve kterém si oba týmy znovu zvykaly na nový povrch, nenabídl bůhvíjaký...

 
Reklama