Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

KP: Písek přijel do Třeboně s hráči A mužstva a odvezl si tři body

středa, 7. června 2017, 20:24ČlánkyKrajský přebor - 5. ligaAktuálně
 

Středeční předehrávka 30. kola krajského přeboru patřila rezervě Písku. Ta přijela do Třeboně s pendly z prvního mužstva a na její hře to samozřejmě bylo hodně znát. První poločas patřil hostům, kteří svou převahu vyjádřili i Keclíkovým gólem....

 

Nováčci se rozešli bez gólů

středa, 7. června 2017, 18:52ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Po čtyřech porážkách v řadě a s okleštěnou sestavou cestovala Nová Ves do Chvalšin. Souboj dvou nováčků I. B třídy a loňských okresních šampionů skončil dělbou bodů.

 

Ohlasy, fakta a nejlepší hráči ve 28. kole KP

středa, 7. června 2017, 15:29ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Soběslav po 28. kole slaví mistrovský titul. Rozhodla o něm vítězstvím nad druhou Želčí 1:0. Zajímavou podívanou do posledních dvou kol slibuje souboj o druhý flek, na kterém sice stále je Želeč, ale tlačí se na ni Čimelice a Katovice. SIKO doma...

 

Táborské dorosty bodovaly ve všech kategoriích. Devatenáctka překvapila u čtvrtého Jablonce

středa, 7. června 2017, 15:15ČlánkyMládež
 

Táborsko U19 se vytáhlo na Jablonec a dvěma góly Filipa Vysušila přivezlo tři body. Dařilo se i mladším dorostencům. Sedmnáctka jasně přehrála Čáslav a nastřílela jí pět branek. Smůlu si vybral tým do 16 let. Z velké převahy vytěžilo jen dva...

 

Plockovi svěřenci získali dva body v Jablonci. V derniéře přivítají Meteor Praha

středa, 7. června 2017, 14:28ČlánkyMládež
 

K předposlednímu utkání zajížděli dorostenci Dynama ČB U17 do Jablonce, kde potvrdili jarní zlepšení a také to, že dokáží bodovat i na soupeřově půdě.

 

Rozjetá Westra Lhenickým bodovat nedovolila

středa, 7. června 2017, 09:35I. B třída - 7. liga
 

Domácí pokračovali ve vítězné sérii a nepřerušili ji ani lheničtí hráči. Sice šli do vedení, ale nakonec přesvědčivě zvítězili v šestém zápase v řadě. Hattrickem tomu výrazně napomohl M. Glazunov.

 

Vlastní gól v závěru stál Ml. Vožici vítězství

středa, 7. června 2017, 07:11ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Hubenou jarní bilanci vylepšili Mladovožičtí v okresním derby s Jistebnicí jen o bod. Blízko měli k druhé jarní výhře, ale smolný „vlastenec“ stanovil remízu.

 

Katovice předvedly skvělý obrat proti třetímu Rudolfovu

úterý, 6. června 2017, 21:13ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Do základní sestavy Katovic se vrátil uzdravený Cibulka a postavil se do stoperské dvojice s Hajduškem. Blatský se posunul na levého obránce. Hosté až na Šindeláře přijeli kompletní včetně svého nejlepšího hráče a střelce Pouzara.

 

Čkyně veze ze Strunkovic všechny body

úterý, 6. června 2017, 20:29ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

I. B třída se blíží kvapem do konce. V sobotním odpoledni se ve 24. kole skupiny B odehrál souboj mezi strunkovickým Blaníkem a hosty ze Čkyně. Domácím se na jaře vůbec nedaří, Čkyně je na tom o poznání lépe, ale jarní jízda se zadrhla. Z...

 
Reklama