Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Turnaj o pohár starostky města Chýnov vyhrála mladší přípravka Bohemians Praha

čtvrtek, 29. srpna 2019, 23:03ČlánkyMládež
 

V neděli se uskutečnil v Chýnově na fotbalovém stadiónu velmi vydařený turnaj nejmenších fotbalistů v kategorii U-8 a U-9 (4 + 1) za účasti dvanácti mužstev z celé republiky, včetně jednoho mužstva až ze slovenské Trnavy.

 

Ohlasy, sestavy a nejlepší hráči ve 3. kole KP

čtvrtek, 29. srpna 2019, 15:35ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Už jen dva týmy prochází začátkem sezony v krajském přeboru bez bodového zaváhání. Mistrovský Olešník ustál v Č. Krumlově všechny šance domácích a sám jim uštědřil lekci z produktivity. Na konci tabulky stále čekají na body Čimelice a nováčci...

 

Sumář divize: Soběslav zvítězila i ve druhém derby, J. Hradec nezvládl závěrečné minuty

čtvrtek, 29. srpna 2019, 11:49Články4. liga
 

Soběslav pluje na vítězné vlně. Třetí výhru si zaknihovala v dalším derby doma s Čížovou a jako jediná z celé soutěže ještě neklopýtla. Letošní možnosti spartakovců ukáže nadcházející duel u druhých Přeštic. Katovice v předehrávce prohrály v...

 

Odvolací komise FAČR potvrdila Jonášův trest za faul na Lafatu

čtvrtek, 29. srpna 2019, 10:17ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Nedávno jsme vás informovali o trestu zákazu činnosti hráče Hluboké Karla Jonáše v délce osm měsíců za faul na Davida Lafatu, který vynesla ORK. Celou kausu definitivně uzavřelo odvolání k nejvyšší instanci.

 

První domácí zápas Lišov zvládl. Porazil nováčka Kovářov

čtvrtek, 29. srpna 2019, 10:07ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

V neděli dorazil do Lišova nováček I. A třídy z Kovářova a pikantností zápasu bylo, že se mužstva ve své historii utkala o mistrovské body vůbec poprvé. Na to, jak zápas dopadne, se přišlo podívat 120 diváků, z nichž asi 30 přijelo povzbudit...

 

Kaplice odčinila domácí porážku v Nové Vsi

středa, 28. srpna 2019, 12:11ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

V prvním domácím utkání nové sezóny byla Nová Ves mírným favoritem, ale zápas skončil jasnou výhrou Kaplice.

 

Protivínští věnovali výhru s nováčkem zesnulému Marku Hesounovi

středa, 28. srpna 2019, 11:33ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Fotbalisté Protivína nakročili za vítězstvím proti Sokolu S. Ústí před svými fandy dvěma góly v závěru poločasu. Před zápasem drželi minutu ticha za dlouholetého brankáře Marka Hesouna.

 

Trenér jednadvacítky Krejčí nominoval na zápas s Litvou v Českých Budějovicích

středa, 28. srpna 2019, 09:24ČlánkyRozhovory
 

Na českobudějovickém Střeleckém ostrově se v pátek 6. září od 18 hod. uskuteční kvalifikační duel národního týmu do 21 let, v němž budou mít zastoupení i Jihočeši. Následující den se český tým vydá k přípravnému utkání do Francie.

 

Ve středečním poháru vyzve Písek ligové Teplice

úterý, 27. srpna 2019, 22:23Články3. liga
 

Ve středu 28. srpna 2019 od 17 hodin se u Otavy rozehraje 2. kolo domácího poháru. Los poslal do Písku atraktivní soupeře z první ligy, což bude velký fotbalový svátek pro celý region. Vloni padla volba na Duklu Praha, letos na FK Teplice.

 

Pohár s Varnsdorfem: Postup do třetího kola je pro Táborsko lákavý

úterý, 27. srpna 2019, 21:11Články3. liga
 

Ve druhém kole poháru MOL Cup přivítá ve středu 28. 8. 2019 od 17 hodin na stadionu Kvapilova třetiligový A tým FC MAS Táborsko druholigový FK Varnsdorf. Trenér FCT Miloslav Brožek zve domácí diváky do ochozů, aby vytvořili tu nejlepší kulisu.

 
Reklama