Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Jarní fotbal má dohráno. FAČR ukončila nižší soutěže

úterý, 7. dubna 2020, 13:46Články3. liga4. ligaKrajský přebor - 5. ligaI. A třída - 6. ligaOkresyI. B třída - 7. liga
 

Praha – Očekávané se stalo skutkem. Letošní sezona amatérských soutěží zůstane kvůli pandemii koronaviru s definitivní platností nedohraná. Na úterním zasedání o tom rozhodl výkonný výbor FAČR.

 

Marek Novák už nechtěl cestovat. Fotbal skloubil s prací

pondělí, 6. dubna 2020, 23:49ČlánkyRozhovoryKrajský přebor - 5. liga
 

Lom – Pokud budeme hledat největší zimní přestup v krajském přeboru, postaral se o něj třetí Lom. Sokolové ulovili v třetiligovém Táborsku ofenzivně laděného Marka Nováka, který může alternovat jak v záloze, tak v útoku.

 

Jednou fotbal začne, hráči musejí být připraveni, říká trenér Miloslav Brožek

pondělí, 6. dubna 2020, 10:48Články3. liga
 

Táborsko – Hráči třetiligového A týmu FC Táborsko se i v době nouzového stavu připravují tak, aby případně mohli naskočit do (aktuálně přerušené) sezony.

 

Ondřej Běloušek: Zápasy a tréninky s týmem nic nenahradí

neděle, 5. dubna 2020, 12:18ČlánkyRozhovory3. liga
 

Písek – Bude se na jaře pokračovat ve fotbalové sezoně nebo ne? Otázka, na kterou zatím nikdo nezná odpověď. Ve hře je hned několik variant. Jenže čas letí i s koronavirem. Žhavé téma jsme probrali se stoperem A-týmu FC Písek Ondřejem Bělouškem.

 

Petr Kolář: Jaro je již odpískané

neděle, 5. dubna 2020, 11:37ČlánkyRozhovoryKrajský přebor - 5. liga
 

Lom – Ve středu vláda navrhla prodloužení nouzového stavu o dalších třicet dnů, a pokud její záměr parlament schválí, vydrží současný stav minimálně do 11. května. Kvůli nouzovému stavu stojí všechny fotbalové soutěže a fotbalisté už se pomalu...

 

Tomáš Věneček se usadil na Moravě. Trénuje brankáře a chystá životní přestup

pátek, 3. dubna 2020, 22:19Články
 

Rýmařov – Bývalý jihočeský brankář a rodák ze Strakonic Tomáš Věneček (37 let) se několik let po skončení aktivní kariéry věnuje trenérské práci s gólmany v Brně, kde rozjel svou brankářskou školu, ve které se věnuje práci s mladými talentovanými...

 

Klub FC MAS Táborsko věnoval Městu Tábor 30 ochranných štítů

středa, 1. dubna 2020, 19:11Články3. liga
 

Tábor – Třicet omyvatelných ochranných štítů přivezl ve středu 1. dubna 2020 na táborskou radnici ředitel fotbalového klubu FC MAS Táborsko Josef Holub. Klub štíty získal od svého sponzora, společnosti EKO MB Tábor, která se zabývá aglomerací...

 

Nováček Lažiště už se startem jara nepočítá

úterý, 31. března 2020, 17:23ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Lažiště – Jediný zástupce fotbalového Prachaticka v krajském přeboru skončil po první polovině na jedenácté příčce. I přes čtyřbodový odstup na sestupové pozice Lažišťští počítají, že nemají pro jaro zdaleka vyhráno a stále se drží na pozoru.

 

Snad se nám budou vyhýbat zranění, doufají v Dražicích

úterý, 31. března 2020, 13:19ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Dražice – Klub z Táborska se v posledních dvou dekádách zařadil mezi stabilní účastníky krajského přeboru (třikrát slavil titul), do něhož postoupil v roce 2000 místo odhlášeného Vimperka. A až na jednu výjimku a roční působení v I. A třídě je...

 

Tom Ulbrich pomáhá babičkám, zabrat mu dávají labradoři

úterý, 31. března 2020, 10:59Články3. liga
 

Písek – Po vyhlášení nouzového stavu a uzavření sportovní areálu se hráči třetiligového A-týmu FC Písek rozprchli do svých domovů. Nejdále ze všech to má Tom Ulbrich. Jeho domovina je vzdálena více než dvě stě kilometrů.

 
Reklama