Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Písek utrpěl v Letní lize první porážku

neděle, 7. června 2020, 11:02Články3. liga
 

Plzeň – Fotbalisté Písku vyšli v Letní lize poprvé bodově naprázdno. Na hřišti Viktorie Plzeň B v Luční ulici prohráli 1:2.

 

Nová Ves znovu nadělovala po přestávce. D. Bukovsko strhlo v závěru výhru na svou stranu

neděle, 7. června 2020, 10:28ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Nová Ves/Dolní Bukovsko – Turnaj Fotbal spojuje pokračoval druhým kolem. V obou zápasech byly stoprocentní domácí celky. Tabulku vede s plným ziskem, tuctem nastřílených gólů a bez jediného obdrženého Nová Ves.

 

Zliv se vytáhla na sešívané. První turnajovou výhru slavil také Neplachov

sobota, 6. června 2020, 12:39ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

Jihočeský kraj – Turnaj pořádaný Sokolem Kamenný Újezd se pátečními zápasy 4. kola přehoupl do druhé poloviny. Domácí celky své příznivce moc nepotěšily. Z možných devíti bodů získaly pouze jeden.

 

Jankov udržel krumlovskou ofenzívu na uzdě. Vepředu si činil Prenner

sobota, 6. června 2020, 11:09ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Český Krumlov – Jankovští v úvodu Turnaje přátelství podlehli vysoko Olešníku a před utkáním v Krumlově mu věřil málokdo. Jenže výkon svěřenců trenéra Petra Kadlece byl jako den a noc. Kromě držení míče byl ve všech důležitých aspektech lepším...

 

Příprava v plném proudu: V Olešníku se představí béčko Dynama. Týn vyzve T. Sviny

pátek, 5. června 2020, 10:35Články
 

Jihočeský kraj – Fotbal se pomalu rozjíždí do zajetých kolejí. Zajímavý souboj nabídne sobotní duel v Týně, kde se střetnou dva poslední šampioni I. A třídy – domácí Olympie a svinenský Spartak. Do turnaje Přátelství se zapojí i další účastníci. ...

 

Trenérská změna v Jindřichově Hradci. Marek Černoch skončil, klub hledá náhradu

čtvrtek, 4. června 2020, 08:24Články4. liga
 

Jindřichův Hradec – Jeden z pěti jihočeských zástupců v divizi hlásí změnu trenéra. Během pauzy po předčasném ukončení soutěžního ročníku kvůli pandemii koronaviru skončil na místě trenéra v FK Jindřichův Hradec 1910 Marek Černoch.

 
Reklama