Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

 

Články

SPORTFOTBAL

kompletní fotbalový sortiment

 

Do Tábora přijedou na Ondrášovka Cup hráčské i trenérské hvězdy

pondělí, 22. června 2020, 13:06ČlánkyMládež
 

Tábor – Finálová fáze letošního ročníku Ondrášovka Cupu, který je oficiálním Pohárem mládeže FAČR U8 – U13, bude pokračovat v Táboře turnajem hráčů do 10 let. Po dlouhém fotbalovém půstu organizátoři připravili nejen krásné fotbalové souboje plné...

 

Hynkův memoriál pro pořádající slávisty. Jiří Mráz v Síni slávy

neděle, 21. června 2020, 21:16ČlánkyI. A třída - 6. liga
 

České Budějovice – Kvůli nejistotě uspořádání z důvodu koronavirové nákazy se letošní ročník uskutečnil v režimu pouze jednoho utkání.

 

I přes volný los slaví Nová Ves prvenství. První zisky Hrdějovic a Ledenic

neděle, 21. června 2020, 20:42ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Jihočeský kraj – Nová Ves sice měla o víkendu volno, k celkovému prvenství ji ale kolo před koncem pomohlo zaváhání Dolního Bukovska, které odehrálo utkání s Ledenicemi, vzhledem k podmáčené hrací ploše, na umělé trávě ve Staré Hlíně.

 

Táborsko porazilo silnou Viktorii Plzeň B 3:2

neděle, 21. června 2020, 14:55Články3. liga
 

Plzeň – Utkání proti Viktorii Plzeň B v rámci Metal Conexion cupu zvrátili Táborští dvěma zásahy Emanuela Tolna a odvezli si ze západu Čech cennou výhru 3:2, která je vynesla na první místo. Další utkání sehrají již v pondělí na Svépomoci od 18...

 

Zahozené šance a obdržené góly v závěru stály za další porážkou Písku

neděle, 21. června 2020, 14:41Články3. liga
 

Praha/Uhříněves - Fotbalistům Písku se v Letní lize přestalo dařit. Čtvrtou prohru utržili v notně omlazené sestavě v sobotním dopoledni na hřišti Čechie Uhříněves s rezervou Bohemians Praha 1:2.

 

První výhra! Slavoj rozstřílel Dolní Bukovsko 6:0

neděle, 21. června 2020, 14:10ČlánkyI. B třída - 7. liga
 

Stará Hlína – Třetí zápas turnaje Fotbal spojuje přinesl pro TJ Slavoj Ledenice první výhru. Na UMT ve Staré Hlíně vyhrál Slavoj nad Dolním Bukovskem o šest gólů. Mínusem utkání je zranění brankáře Vítka.

 

V Olešníku došlo na první remízu a penalty. V Jankově se nehrálo

neděle, 21. června 2020, 09:57ČlánkyKrajský přebor - 5. liga
 

Jihočeský kraj – Deštivé počasí narušilo také program turnaje Přátelství. Sobotní derby Jankova s Roudným bylo odloženo kvůli promáčenému terénu.

 

Vítěze určí poslední kolo. Planá vede o bod před K. Újezdem

neděle, 21. června 2020, 08:41ČlánkyI. A třída - 6. ligaI. B třída - 7. liga
 

Jihočeský kraj – Už jen poslední kolo zbývá do konce turnaje Liga K. Újezd, v němž startuje sedmička družstev. Jako první dohrála vedoucí Planá. V posledním kole má volno.

 

Tým U13 FC MAS Táborsko přivezl z turnaje Ondrášovka Cup osmé místo

sobota, 20. června 2020, 13:20ČlánkyMládež
 

Šumperk – Severomoravský Šumperk patřící do Olomouckého kraje hostil minulý víkend finálový turnaj Ondrášovka CUP pro kategorii U13. Turnaje se zúčastnil i tým FC MAS Táborsko, který se dostal do Zlaté finálové skupiny a obsadil v ní osmé místo....

 
Reklama